Calculul OVULAȚIEI - calculator esențial dacă vrei să răm�i insărcinată | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 3 comentarii

  1. lar
    lartrimis la 1/5/2011

    buna la toata lumea.incerc sa raman gravida de mai bine de 2 ani si nu reusesc.am incercat si cu metoda calendarului si cu teste de ovulatie si tot nu am reusit.sunt foarte stresata din acest lucru,oare nu pot avea copii niciodata?de anul trecut cam de prin sept. am fost la doctor si nu-mi gaseste nici mie nici sotului meu absolut nici o problema.chiar nu stiu ce sa mai fac in aceasta privinta.

    Raspunde la acest comentariu
  2. mariana
    marianatrimis la 9/2/2012

    daca nu ai un ciclu regular se poate calcula ovulatia

    Raspunde la acest comentariu
  3. gsi
    gsitrimis la 19/10/2010

    Buna ziua la toata lumea.Am si eu o problema si as vrea sa ma ajute cineva daca poate.Am CM regulat de 28 zile, am facut destul de ovulatie Baby in ziua a 11-a si linia de test era la fel sau foarte aproape de culoarea liniei de control , deasemenea tot in acea zi am observat si mucusul cervical , in zilele urmatoare toate testele au fost negative , am incercat si Barza si la fel au fost , pana in ziua a 18 -a cand am facut un alt test Minut si a iesit din nou pozitiv dar mucus bineinteles nu mai aveam. Nu stiu cum sa interpretez momentul ovulatiei .

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: