Nașterea prin cezariană: 6 lucruri pe care trebuie să le știi de la inceput | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 2 comentarii

  1. Andreea
    Andreeatrimis la 4/3/2024

    Am ales operatia impreuna cu dr pt ca era necesara, insa acuma daca ar trebui sa decid eu as alege tot oparatia. A fost operatie la cald, contractiile erau, durere nu, insa totul a fost mai putin de 1 ora. Am nascut noaptea, la 23, la amiaza a doua zi eram in miscare. In timpul operatiei totul a fost relaxant, fara stres, durere. Recuperare rapida, fara dureri de cap, spate, rau, dureri foarte mici in locul taieturii insa grija de mine si bebe am putut avea, in prima saptamana ahutor doar pt urcat in vana pt dus. Sa nu mai speriem mamicile legate de oricare mod de nastere, fiecare femeie suporta altfel durerea, se recupereaza altfel. Mamici suntem in orice mod nastem, alaptam, atata timp cat ne iubim puiutul.

    Raspunde la acest comentariu
  2. Angi
    Angitrimis la 15/2/2017

    Eu am nascut prin cezariana pentru ca altfel orbeam. A fost cea mai buna decizie. Nu m-a durut nimic, a doua zi urcam scarile fluierand, mi-am luat copilul in brate imediat si am avut lapte la cateva ore dupa interventie. Pentru mine a fost f usoara recuperarea, mai ales ca am si diabet. In noaptea cat am stat la terapie auzeam urletele din sala de nasteri normale si mi-i s-a facut parul maciuca. Plus ca am multe cunostinte care au copii cu probleme de la nasterile normale.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: