Cand ai deficit de magneziu: ce e de facut - sfaturi pentru femei | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 8 comentarii

  1. Petruta
    Petrutatrimis la 14/11/2016

    Sotul meu are lipsa de magneziu si asa am realizat si eu ce important este. Adevarul e ca nici nu ma interesa ce alimente contin magneziu si ce nu, dar recent am citit ca Magnerot-ul, niste pastile cu magneziu ajuta la inlaturarea spasmelor musculare, a insomniilor,regleaza tensiunea arteriala. Dupa nici 2 saptamani de tratament era ca nou.

    Raspunde la acest comentariu
  2. Corina
    Corinatrimis la 18/12/2020

    Din cate am tot citit pe aici si in alte reviste alimentele din ziua de azi nu prea mai au un asa mare continut de magneziu din cauza culturilor care nu sunt tocmai bio... Imi spusese un prieten ca a incercat Magnerot si ca s-a simtit mai bine .

    Raspunde la acest comentariu
  3. Gabi
    Gabitrimis la 8/11/2016

    Deficitul de Magneziu genereaza ameteala, cistita, anxietatea, convulsiile, confuzia Hipertensiunea, migrenele, pierderile de memorie, crampele musculare, deficitul de potasiu- sete extrema Iritabilitatea, retentia de lichide, probleme cu inima, depresia, dificultate la inghitire Tratament:Capacitatea corpului tau de a functiona, deci si sanatatea ta vor avea de suferit daca nu primesti suficient Magneziu in fiecare zi. 300 de procese chimice si reactii necesita prezenta acestui mineral. Considera urmatorul fapt: nivelul de Magneziu din organismul tau va creste daca alegi sa consumi produsele potrivite, Magnerot fiind unul dintre ele.

    Raspunde la acest comentariu
  4. Sony
    Sonytrimis la 7/11/2016

    Am descoperit de curand ca am tensiunea ridicata. voi lua magneziu de astazi,Magnerot, mi-a spus o prietena ca ajuta.

    Raspunde la acest comentariu
  5. Maria
    Mariatrimis la 7/11/2016

    Aproape totul despre magneziu, mai bine zis despre deficienta lui in corp. pentru starile mele de ameteala, aparitia destul de frecventa a carceilor, a crampelor musculare si a frisoanelor sora mea, care a trecut prin aproximativ aceeasi stare, mi-a spus sa iau Magnerot si urmandu-I sfatul am constatat ca dupa o saptamana mi-am gasit partial linistea. O sa iau in continuare ca simt ca-mi face bine.

    Raspunde la acest comentariu
  6. Datcu
    Datcutrimis la 7/11/2016

    Indispensabil pentru sanatatea dintilor, a oaselor si pentru reglarea tensiunii arteriale, magneziul favorizeaza si absorbtia proteinelor, a calciului si a vitaminelor C si D. Avand deficienta de magneziu am suplinit-o cu succes folosind Magnerot, niste pastile de magneziu, care dupa doar cateva zile si-au fracut efectul, scapand chiar si de crampele musculare.

    Raspunde la acest comentariu
  7. Luigi
    Luigitrimis la 5/11/2016

    Magneziul este necesar pentru mai mult de 300 de reactii biochimice din organism. Pentru ca am constatat ca pierderea acestuia duce la contractii musculare, hipertensiune, insomnii,bufeuri,frisoane,disconfort abdominal, am reusit sa suplines foarte bine cu Magnerot, pastile de magneziu, iar rezultatele pozitive au aparut dupa doar cateva zile

    Raspunde la acest comentariu
  8. Sandu
    Sandutrimis la 4/11/2016

    Ce medicamente ar trebui sa luam pentru deficitul de magneziu? Un prieten mi-a recomandat Magnerot, care este eficient ptr contractii musculare, hipertensiune, insomnii,bufeuri,frisoane,disconfort abdominal,tremuraturi, neliniste,teama.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: