Fiecare parinte are adolescentul pe care il merita | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 2 comentarii

  1. SufarStar
    SufarStartrimis la 2/10/2016

    Nu am gasit in DEX cuvintul "parenting " . Ce ciudatenie mai este si asta ? Am impresia ca "intelectualii inteligenti " ne si vad colonie americana sau engleza . Am ajuns ca pe timpul lui Caragiale si coana Chirita . Atunci toti mucosii se rupeau in frantuzisme dar in rest nimic de capul lor . Sau te pomenesti ca o sa devina engleza limba oficiala . Mai sti ?

    Raspunde la acest comentariu
  2. SufarStar
    SufarStartrimis la 2/10/2016

    Nu am sa incep cu basme . As vrea sa aud si argumente folositoare . Am facut destule sacrificii ca sa cresc 1 baiat . I-am dat totdeauna sfaturi corecte si pozitive . Pina la clasa a-8-a inclusiv totul a decurs normal si foarte bine . Cum a intrat in clasa 9-a am observat o schimbare ce mereu se accentua in rau . A inceput sa minta tot mai mult , sa isi bata joc de increderea ce i-o acordam pina atunci . A lasat balta invatatura . Chiulea destul de mult . Am cautat sa leg un dialog . Am inteles ca scoala il dezamageste , se simte ignorat de profesori . Nu mai facea fata cerintelor fapt ce a dus la repetentie . Invata de dupa-amiaza . Seara dupa ore umbla cu colegii pe la pizza si venea tirziu . Nu ne mai asculta deloc . Cind incercam un dialog imi repeta ca acum sint alte timpuri si deci ce stiu eu este foarte invechit . Anturajul ii era tata si mama . Profesorii de la scoala dadeau din umeri nepasatori . Spuneau ca datoria lor este sa predea , cine vrea invata , ei pun notele corect sau absentele . La sedintele cu parintii am constatat ca unele mame nu erau deranjate de vagabondajul baietilor lor si de faptul ca consumau alcool . In concluzie in 4 ani a reusit sa termine clasa a-10-a . Pe a-10-a a absolvit-o dupa ce s-a mutat la un liceu unde singur a recunoscut ca se promova mai mult de mila . Acum are 21 de ani . Dupa standardul meu este un mic golan chiar daca are servici de pune marfa in raft sau o cara . S-a tatuat de zici ca e satana trasa la serox . Umbla lelea numai noaptea si spune ca TREBUIE sa se distreze ca de aceea traieste . Ca daca se intimpla sa moara nu vrea sa fie nedistrat . Bate Bucurestiul in lung si lat prin tot felul de mici localuri . Daca il rog sa mearga la o cumparatura spune ca nu are timp sau ca 500 m reprezinta o distanta imensa . Si acum intrebarea : conform titlului acestui articol DECE merit eu sa tin un astfel de specimen la usa ? Doar pt ca sotia spune ca daca-l trimit in lume pleaca si ea ? Sintem destul de saraci si i-am oferit dupa putere . Azi nu mai conteaza decit ca ii este rusine cu noi ca nu stam intr-o casa ultimul ragnet . Ar vrea ca noi sa-i adaugam bani la salariul de mizerie pe care il capata . Nu conteaza ca l-am sfatuit zadarnic sa invete o meserie . DECE merit un astfel de adolescent ? Doar pt ca traim intr-o societate care da putere prea multa copiilor ? Adica nu te poti impune ca te reclama la politie si-i platesti daune ? Va rog o explicatie plauzibila care sa para reala . Si inca ceva . Dece presaram cuvinte straine in limba engleza cind vorbim romanilor ? Ne-am prostit atit de rau de nu mai putem vorbi coerent romaneste ? Ne-am englezit ?

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: