Cezariana și legatura cu bebelușul. Despre hormonul care lipsește �n cele mai importante momente. | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 5 comentarii

  1. Ioana
    Ioanatrimis la 26/5/2010

    Iulia, imi permit sa te contrazic asupra unui lucru. Cezariana NU este alegere, este o interventie chirurgicala care AR TREBUI efectuata NUMAI in caz de urgenta medicala, nu altfel.In rest... numai de bine. eu mi-am nascut amandoi copiii prin cezariana si nu as putea sa spun ca nu s-a format legatura puternica. Dar, poate daca as fi nascut natural, s-ar fi format mai repede, cine stie...

    Raspunde la acest comentariu
  2. eumada
    eumadatrimis la 17/3/2010

    ALEXIA esti o mama denaturata.cum sa nu iubesti al doilea copil?de ce l-ai facut?

    Raspunde la acest comentariu
  3. Alina
    Alinatrimis la 11/3/2010

    Mi se pare absolut de bun simt ca o femeie sa-si doreasca sa nu o doara. Nasterea sau orice altceva.Daca nu ar fi existat epidurala si eu as fi nascut prin cezariana. Iar copiii mei au fost doriti (am facut FIV) si ca atare iubiti. Nici la stomatologie nu stau fara anestezie. Cu atat mai mult n-as concepe o nastere fara epidurala.Asa ca eu votez pro anestezie/analgezie.Cat despre nasterile in Romania, as face o statistica cate doamne medici ginecolog sau sotii de ginecologi au nascut cu cezariana versus normal. Teoretic sunt cele mai informate persoane.

    Raspunde la acest comentariu
  4. alexia
    alexiatrimis la 11/3/2010

    Sunt de acord cu articolul despre cezariana si legatura imediata dintre mama si copil, si asta o spun din perspectiva unei femei care a nascut prima data natural si iubirea pentru copil a aparut imediat, si a doua oara prin cezariana si mult mai greu s-a facut apropierea dintre mine si noul nascut.

    Raspunde la acest comentariu
  5. iulia ion
    iulia ion trimis la 6/3/2010

    articolul este partinitor si nu lasa loc liberului arbitru. cezariana este o alegere si nu ar trebui sa fie indus sentimentul de vinovatie mamelor care fac aceasta alegere prin tot felul de supozitii mai mult sau mai putin documentate. culmea este ca aceste sustineri sunt facute in cele mai multe cazuri de catre barbati. sunt o proaspata mamica si pot sa certific ca nasterea prin cezariana nu are nicio influenta, mai mult decat o nastere naturala, asupra legaturii cu propriul copil. aceasta legatura nu este data de modalitatea de aducere pe lume a copilul ci are cauze mult mai complexe, incluzand dorinta de a avea acel copil si legaturile care se formeaza pe toata durata celor 9 luni pana la nastere.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: