Biberoanele pentru bebeluși: ce trebuie să știi despre BPA | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 4 comentarii

  1. alynutza
    alynutzatrimis la 14/8/2011

    Lamuriti-ma si pe mine in utmatoarea problema: Am o pompa electrica de la Primii Pasi si dupa fiecare muls am sterilizat-o.(sterilizator cu abur de la Chicco.Laptele muls il torn in sticla de la Chicco(sticla, nu plastic) si asa i-l dau bebelusei mele. Importatorul n-a reusit sama lamureasca daca plasticul e cu sau fara BPA. Credeti ca daca are BPA, intra in lapte?Fac precizarea ca nu-l pastrez in recipientul de plastic al pompei, il torn imediat in sticla.

    Raspunde la acest comentariu
  2. trimis la 30/8/2010

    in Israel , practic toti folosesc Avent - cica e cel mai bun, si asta dupa ce Israelul se socoate cel mai puternic stat in medicina si i-au seama la toate... foarte straniu.

    Raspunde la acest comentariu
  3. Gabriela
    Gabriela trimis la 28/7/2010

    Eu folosesc biberonul din plastic de la Dr Brown's si pot spune ca este bun, mult mai bun decat avent de ex, datorita sistemului de curgere. Despre ce contine chimic nu ma pot pronunta, insa din ce am inteles din articol sunt bune biberoanele din plastic mat, adica exact cum este acesta. Le puteti comanda direct de pe site, eu asa am procedat.

    Raspunde la acest comentariu
  4. Ioana
    Ioanatrimis la 7/6/2010

    La indrumarea unor prieteni din Olanda, am cumparat biberoanele Ultra S de la Difrax. Pe langa faptul ca sunt BPA Free, aceste biberoane mai au si forma literei S, ceea ce face alaptatul si mai usor si totodata reduce si riscul de aparitie a colicilor. Puteti gasi mai multe informatii despre biberonul Ultra S de la Difrax aici http://www.erfi.ro/produse-bebelusi/biberon-ultra-s-250ml.html

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: