Săptamâna 1 de sarcină: Incă nu esti insarcinată dar corpul tău se pregătește | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 3 comentarii

 1. Luciana
  Lucianatrimis la 27/8/2021

  Pentru mine prima saptamana de sarcina a fost un soc imens, a fost ceva neprevazut ,pe moment nu stiam cum sa reactionez ma bucuram si plangeam in acelasi timp si nu imi venea sa cred, am fost la doctor ulterior unde intradevar mi sa confirmat sarcina ,era un mic punctulet pe atunci , apoi au urmat analizele toate bune , in care mi sa confirmat ca totul eate bine si ca bebe este pozitionat cum trebuie si sa stam fara griji , de aici a inceput povestea noastra sa devina si mai palpitanta .

  Raspunde la acest comentariu
 2. Roxana
  Roxanatrimis la 13/4/2021

  Pt mine prima saptamana de sarcina a fost un adevarat soc. Incercam de mai bine de 3 ani sa raman insarcinata si nu se putea.... iar in momentul in care chiar renuntasem sa ne mai dorim a aparut minunea nostra mica .. eram atat de socata cand am facut testul(din intamplare) incat nu stiam cum sa reactionez si am plans 40 de minute fara oprire... apoi a urmat si primul control pe care il asteptam cu cea mai mare nerabdare la care surpriza... nu se vedea absolut nimic la ecograf(sarcina era prea mica) iar eu am intrat in panica crezand ca este vb de sarcina extrauterina si am plans din nou o zi intreaga ... m am linistit insa urmatoarele zile dupa analizele de sange uNde se confirma sarcina... de aici a inceput o adevarata aventura pt noi.... una pe atat de grea pe atat de frumoasa

  Raspunde la acest comentariu
 3. Alina
  Alinatrimis la 21/2/2012

  Este gresit spus ca zilele cele mai fertile sunt in perioada cand temperatura este mai ridicata decat in restul zilelor. Temperatura creste dupa ovulatie si ramane ridicata pana la menstruatie, deci zilele cele mai fertile sunt 1-2 zile inainte de cresterea temperaturii.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Subiecte tratate:
Tema: