Femeia echilibrata vs. Superfemeia | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 9 comentarii

 1. geanina
  geaninatrimis la 9/8/2011

  femeia echilibrata gestioneaza fiecare zi din existenza ei si a familiei sale si de multe ori din prea multa dragoste pierde firul....stim cu totii ca nu exista perfectiune.....ci doar normalitatea fiecaruia dintre noi....pentru ca suntem mereu conditionati de tot ceea ce ne inconjoara....sun convinsa ca in tot ,si la fiecare pas in orice secunda,este absolut indispensabil un inalt grad de prudenta....dar oare PRUDENTA este singurul elemen necesar dat fiind faptul ca traim intr-o lume atat de nebuna?.......ECHILIBRUL ar trebui sa ni-l dea in primul rand SOCIETATEA in care traim MULTUMESC! ! !

  Raspunde la acest comentariu
 2. doina sulea
  doina suleatrimis la 18/11/2005

  super!!!

  Raspunde la acest comentariu
 3. elena adela ghent
  elena adela ghenttrimis la 19/7/2005

  E grele sa gasesti calea de mijloc, aproape imposibil.Dar macar te straduiesti sa nu cazi in extreme: cu ocarpa in mana, cu matura in cealalta, princul tipand cat il tine gurita, sotul urmarind avid stirile de la ora sapte etc.Poate este vorba si de o sublima puturosenie.

  Raspunde la acest comentariu
 4. liliana
  lilianatrimis la 3/2/2005

  Sunt intru totul de acord cu articolul dvs. Ma simt deja o femeie echilibrata. Va multumesc.

  Raspunde la acest comentariu
 5. Monica
  Monicatrimis la 20/2/2004

  As avea multe laude pentru dvs. dar nu va voi plictisi. In 2 cuvinte: sunteti extraordinari.

  Raspunde la acest comentariu
 6. alina
  alinatrimis la 29/10/2003

  Mi se pare foarte interesant subiectul si pentru mine foarte incurajator.De multe ori ma simt frustrata ca nu pot sa fac mai multe pentru casa si familie,ca nu-mi ajunge timpul niciodata.

  Raspunde la acest comentariu
 7. Liliana
  Lilianatrimis la 17/12/2002

  Acest articol l-am citit ieri(de 10 ori!) si azi(inca odata) si pe cit il citeam pe atit simteam cum se coboara asupra mea o liniste si o pace interioara extrem de benefice! A fost ca un medicament extraordinar pentru sufletul meu! Intotdeauna am avut ginduri "negre" si "frustrari" teribile pe chestia ca nu pot fi si eu o...superfemeie...cu CARIERA,copil,sot,familie,casa,prieteni etc...Nu stiu cite femei au reusit oare pina acum sa faca si o cariera stralucita,sa aiba si copii (2,3),sanatosi,educati,si o viata conjugala perfecta,si etc...fara mamaicile sau socrelele sau matusicile ori alte persoane "adiacente" in preajma...oricum cele care totusi exista,merita toata stima si mindria! Articolul este super si mi l-am asezat la indemina sa-l pot citi mereu si mereu,ori de cite ori ma voi simti in neputinta de a le rezolva chiar pe toate si chiar perfect! Multumesc.

  Raspunde la acest comentariu
 8. Luminita Peter
  Luminita Petertrimis la 24/10/2002

  E un articol bun. Imi regasesc propriile pareri in el si consider ca oglindeste realitatea. Tineti tot asa!

  Raspunde la acest comentariu
 9. Nica Mihaela
  Nica Mihaelatrimis la 18/2/2002

  Da este intradevar asa este, din cind in cind trebuie sa o ajute si sotul dar nu cu gura ci luat cu frumosul. Dau un exp: - Hai draga sa te ajut la curatenie; sau la scuturat covoare,etc. Daca sint amindoi acasa,sigur ca tot femeia le stringe si i le pune in brate si spune: Poftim acum dute cu ele te rog si scuturale. Si bine inteles ca tot femeia e femeie si-i spune: ,, vi cu ele curatate sa fie luna.'' Dar daca sotul ar fi plecat,,departe'' nu tot ea trebuie sa le faca pe toate? De asta ce mai spuneti. Intradevar eu nu o iau in nume de rau dar citeodate femeia trebuie sa fie femie, ca asa sa nascut ea. Cu toate ca barbatii adica sotii isi dau din pinteni dar nu vor incerca nici cum. Eu as avea o intrebare: Cine trebuie sa fie casa: cocosu sau gaina? Raspuns imediat.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: