Riscurile unei sarcinii noi după un avort spontan - sfatul medicului ginecolog | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 4 comentarii

  1. Shary
    Sharytrimis la 29/9/2023

    Pe mine m-a operat domnul dr. Silviu Istoc din medicover! Si eu aveam dureri inainte din cauza fibromului dar am cunoscut acest om exceptional. vi-l recomand!

    Raspunde la acest comentariu
  2. Elena
    Elenatrimis la 10/8/2023

    Si eu am avut probleme datorate fibroamelor uterine. Cu mult noroc l-am intalnit pe dr. Silviu Istoc care m-a operat laparoscopic fara complicatii si fara sa-mi afecteze fertilitatea. Din contra, m-a ajutat sa aduc pe lume doi copii minunati. Vi-l recomand cu drag!

    Raspunde la acest comentariu
  3. Marcela
    Marcelatrimis la 4/12/2020

    Sunt casatorita de 13 ani, atât eu cât şi soţul meu, avem probleme legate de fertilitate. Am cheltuit foarte mulţi bani pe medici şi tratamente în România ca sa ramân gravida şi nimic.... Nu ne-am dat batuţi şi am ajuns la fertilizare in Vitro. Am facut pâna acum 5 proceduri fiv şi nimic. Nu disperam şi în sfârşit suntem parinţi unor fetiţe minunate. Infertilitate absoluta nu exista: am ajuns sa apelez la mama purtatoare şi am ramas mulţumita. Biotexcom Va mulţumesc din suflet, sunteţi nemaipomeniţi!) recomand cu drag.)

    Raspunde la acest comentariu
  4. dr
    drtrimis la 8/11/2015

    Daca aveti probleme de sarcina duceti va la prof dr HORHOIANU la SPITALUL UNIVERSITAR BUCURESTI - la statia de metrou EROILOR. La etajul 5 e sectia de ginecologie, dimineata la prima ora prof HORHOIANU da consultatii pentru femei cu probleme de sarcina, la 8 dar duceti va un pic inainte de 8, pe A2 - aripa 2 a sectiei e un hol lateral, acolo sunt asistentele care stiu - ca la cabinetul de "interdisciplinare " da consultatii.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: