Meniu special de Craciun-2010 | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 4 comentarii

  1. claudia
    claudiatrimis la 24/9/2015

    Elena , vorbeste in numele tau ! N-ai decat sa gatesti ce vrei si daca nu-ti place meniul...cauta pe alt site . Retetele sunt interesante !

    Raspunde la acest comentariu
  2. Dana
    Dana trimis la 13/12/2011

    Romanii s-au obsnuit cu PORC si mananca pana nu mai pot si ajung la urgenta in seara de dupa Craciun , asa stiu ei sa se distreze .Eu va felicit pentru ideile noi ce le propuneti .Romanii cu parere d erau nu au cultura gustului , inafara de sarmale , toba si alte cele nu stiu sa aprecieze o salata buna sau ceva care nu contine neaparat carne .

    Raspunde la acest comentariu
  3. cristina
    cristinatrimis la 30/11/2011

    Mie nu mi se pare deloc aiurea propunerea de meniu.Nimeni nu te obliga sa prepari doar aceste retete, occidentale,ce-i drept.Cu siguranta ca pe langa mancaruri traditionale ,am sa fac ceva nou.Chir va multumesc pt. sugestii si va felicit pt. initiativa!Budinca englezeasca ,sosul de paine ,de asemenea englezesc si untul de ciuperci sunt alegerea mea!

    Raspunde la acest comentariu
  4. elena
    elenatrimis la 22/11/2011

    Cred ca nu ati inteles bine despre ce sarbatoare e vorba..........este CRACIUNUL !!!!!!! si voi dat tampeniile astea de retete ?????La romani se mananca carnati, sarmale, toba, leber,specialitati din porc.Ce ne zapaciti cu curcanul si mielul ????Daca vreti sa aveti succes, dati retete traditionale romanesti iar daca nu sunteti romani, scrieti-le pentru altii ca pe noi nu ne intereseaza.........o zi buna....

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: