Care sunt afecțiunile de sezon la copii și cum le tratăm? | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 2 comentarii

  1. dana maria ciobanu
    dana maria ciobanutrimis la 7/12/2020

    buna ziua, multumim pentru articol, informatiile evidentiate in el ne sunt de foarte mare folos! cu totii trecem prin asa-numitele "afectiuni de sezon ", si noi adultii dar si copiii nostri! le tratam cu diverse: ceaiuri, siropuri, spray-uri, aerosoli... chiar am citit si comentariul d-nei ioana popescu si mi-a intarit oarecem increderea ca vad ca foloseste un nebulizator tot de la Omron, ma refer la increderea in aparat! noi folosim nebulizatorul C28 Plus, este cu compresor, isi face treaba eficient si avem in el un mare ajutor in tratarea acestor afectiuni!

    Raspunde la acest comentariu
  2. ioana popescu
    ioana popescutrimis la 1/4/2020

    buna, cu totii trecem prin problemele evidentiate in acest articol... este important ca afectiunea sa fie tratata corespunzator si corect iar tratamentul sa fie dat de catre un medic avizat! personal, am trecut cu fetita de la rosu in gat, nas infundat la bronsite, bronsiolite etc... dar lucrul acesta se intampla tuturor! de fiecare data tratamentul a fost recomandat de catre medic... de la siropu-uri, spray-uri, tratament cu aerosoli, am folosit de toate, ca si nebulizator am folosit U100 de la Omron care chiar ne-a ajutat pentru ca este super silentios si tratamentul i-l faceam fetitei si in somn...astfel nu statea! Multumim pentru articol!

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: