Săptăm�na 4 de sarcină: gust metalic �n gură și o bobiță mică de mac | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 8 comentarii

 1. Cambei ruxandra
  Cambei ruxandratrimis la 19/7/2022

  La 4 sapt am aflat de minunea care a completat atât de frumos familia noastra

  Raspunde la acest comentariu
 2. Popescu Lucia
  Popescu Lucia trimis la 7/3/2022

  Dupa 7 luni de încercari a ieşit testul pozitiv, nici nu am aşteptat sa am întârziere de menstruaţie ca şi am facut testul, mai mult şi din cauza mediului de munca toxic. Sper sa fie totul bine în continuare. Bebe 1 a venit în a 2a luna de încercare, bebe 2 s-a lasat puţin aşteptat.

  Raspunde la acest comentariu
 3. Elly Stanciu
  Elly Stanciutrimis la 2/7/2018

  La 4 saptamani si 3 zile (7 decembrie 2017,cel mai frumos cadou de la Mos Nicolae care a ajuns cu o zi intarzierea la noi anul trecut si la 3 zile de intarziere a menstruatiei)am facut testul de sarcina care a iesit pozitiv, am fost foarte bucurosi. In ziua respectiva am fost la primul seminar pentru femei insarcinate, cand am ajuns acasa si am facut testul s-a dovedit ca eram chiar insarcinata.

  Raspunde la acest comentariu
 4. Eva
  Evatrimis la 24/11/2016

  Buna ziua. Conform calculelor ma aflu in saptamana a4a de sarcina, ultima menstra fiind pe 25 Octombrie. Am deja patru zile de intarziere a menstruatiei din aceasta luna, dar testul de sarcina este negativ. Este posibil ca testul de sarcina sa nu arate rezultatul pozitiv? Dupa cat timp pot face si un test pentru a depista prezenta Hcg-ului in sange? Multumesc!

  Raspunde la acest comentariu
 5. georgiana
  georgianatrimis la 8/4/2013

  Nicoleta nu vreau sa te ingrijorezi, cel mai bine ar fi sa asculti de un medic insa eu iti voi spune experienta mea. In urma cu 6 luni am fost operata de sarcina extrauterina. Initial am crezut ca se petrecea minunea din viata mea, am facut un test de sarcina, a iesit pozitiv iar cand am mers la un control amanuntit s-a dovedit a fi sarcina ectopica. Sarcina avea 5 saptamani si s-a vazut la un eco transvaginal. Sper sa nu fie cazul la tine, numai bine tie si bebelui.

  Raspunde la acest comentariu
 6. andreea
  andreeatrimis la 20/2/2012

  buna trebuia sa imi vina menstra pe data de 15 si nu a venit pana pe 17 si atunci a tinut vreo 5 ore nu cred ca au fost mai mult .......de atuci nimic numai dureri de burta care cu timpul au disparut ,,,ce parere aveti pot sa fiu insarcinata sau e doar o dereglare imi doresc foarte mult sa fie o sarcina dar ma gandesc sa nu fie probleme

  Raspunde la acest comentariu
 7. gabriela
  gabrielatrimis la 26/5/2010

  am avut ciclu doar 2 zile testul a iesit negativ dar am greturi si ameteli nu stiu ce sa cred. ma puteti ajuta

  Raspunde la acest comentariu
 8. nicoleta
  nicoletatrimis la 31/1/2012

  sunt insarcinata in trei luni.am mers la doctor iar pe ecograf nu mi se vedea inca sarcina,insa testul de sarcina era pozitiv.credeti ca este vorba despre o sarcina extrauterina?

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: