Saptamana 4 de sarcină: gust metalic in gură si o bobiță mică de mac | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 6 comentarii

 1. Elly Stanciu
  Elly Stanciutrimis la 2/7/2018

  La 4 saptamani si 3 zile (7 decembrie 2017,cel mai frumos cadou de la Mos Nicolae care a ajuns cu o zi intarzierea la noi anul trecut si la 3 zile de intarziere a menstruatiei)am facut testul de sarcina care a iesit pozitiv, am fost foarte bucurosi. In ziua respectiva am fost la primul seminar pentru femei insarcinate, cand am ajuns acasa si am facut testul s-a dovedit ca eram chiar insarcinata.

  Raspunde la acest comentariu
 2. Eva
  Evatrimis la 24/11/2016

  Buna ziua. Conform calculelor ma aflu in saptamana a4a de sarcina, ultima menstra fiind pe 25 Octombrie. Am deja patru zile de intarziere a menstruatiei din aceasta luna, dar testul de sarcina este negativ. Este posibil ca testul de sarcina sa nu arate rezultatul pozitiv? Dupa cat timp pot face si un test pentru a depista prezenta Hcg-ului in sange? Multumesc!

  Raspunde la acest comentariu
 3. georgiana
  georgianatrimis la 8/4/2013

  Nicoleta nu vreau sa te ingrijorezi, cel mai bine ar fi sa asculti de un medic insa eu iti voi spune experienta mea. In urma cu 6 luni am fost operata de sarcina extrauterina. Initial am crezut ca se petrecea minunea din viata mea, am facut un test de sarcina, a iesit pozitiv iar cand am mers la un control amanuntit s-a dovedit a fi sarcina ectopica. Sarcina avea 5 saptamani si s-a vazut la un eco transvaginal. Sper sa nu fie cazul la tine, numai bine tie si bebelui.

  Raspunde la acest comentariu
 4. andreea
  andreeatrimis la 20/2/2012

  buna trebuia sa imi vina menstra pe data de 15 si nu a venit pana pe 17 si atunci a tinut vreo 5 ore nu cred ca au fost mai mult .......de atuci nimic numai dureri de burta care cu timpul au disparut ,,,ce parere aveti pot sa fiu insarcinata sau e doar o dereglare imi doresc foarte mult sa fie o sarcina dar ma gandesc sa nu fie probleme

  Raspunde la acest comentariu
 5. gabriela
  gabrielatrimis la 26/5/2010

  am avut ciclu doar 2 zile testul a iesit negativ dar am greturi si ameteli nu stiu ce sa cred. ma puteti ajuta

  Raspunde la acest comentariu
 6. nicoleta
  nicoletatrimis la 31/1/2012

  sunt insarcinata in trei luni.am mers la doctor iar pe ecograf nu mi se vedea inca sarcina,insa testul de sarcina era pozitiv.credeti ca este vorba despre o sarcina extrauterina?

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Subiecte tratate:
Tema: