Când bebelușul vomită (re-gurgitează): iată ce trebuie să știi | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 6 comentarii

 1. Doina
  Doinatrimis la 22/10/2021

  Buna copilu meu are 10 luni si vomita la fiecare masa

  Raspunde la acest comentariu
 2. Oana
  Oana trimis la 19/10/2021

  Buna seara am o fetiţa de 3 luni nascuta prematur la 33 saptamani. O hranesc cu lapte formula aptamil pentru ca am pierdut pieptul in spital dar am o problema cu ea in timpul mesei in timp ce manânca este foarte agitata si plânge. ĂŽn greutate ia foarte bine 1 kg la luna .dupa ce termina masa incepe sa sugita si sa dea laptic afara .Am fost cu ea la toti doctori nici unu nu imi da un diacnostic concret.mi sa spus ca are refluxgastrointestinal mi sa dat un tratament dar a fost inutil si mai este si alergia la el iau iesit bubiţe pe tot corpul. Un consiliu pot avea va multumesc

  Raspunde la acest comentariu
 3. Marcela
  Marcelatrimis la 8/2/2021

  Buna bebe al meu are 5 zile, astazi pentru a doua oara vomita mult si ii iese si pe nas. Oare e ceva grav?? P. S. Maninca laptic de la sini.

  Raspunde la acest comentariu
 4. Silageanu
  Silageanutrimis la 9/8/2019

  Buna va rog sa ma ajutati de.ce baiatul meu de 4 saptamani vomita dupa fiecare masa ? I.am dat 2 saptAmani laptic la sani si de o saptamana am inceput sa.i dau lapte praf si vomita tot laptele care.l mank

  Raspunde la acest comentariu
 5. Marcela
  Marcelatrimis la 15/12/2016

  Bună, bebelușul meu vomita aproape după fiecare masa de obicei așa ca branza. Dar are și momente dese în care vomita apos imediat când îl pun la râgâit. Mai devreme a dat o data cu jet. Nu știu ce sa fac dacă îi motiv de îngrijorare sau nu. În rest îi totul normal îi activ ia în greutate în ultimele săptămâni un pic mai puțin decât în primele doua luni. Avem aproape 12 săptămâni și este alăptat numai la sân.

  Raspunde la acest comentariu
 6. Coman oana
  Coman oanatrimis la 2/6/2016

  Buna va rog sa ma ajutati de.ce fetita mea de 3 saptamani vomita dupa fiecare masa ? I.am dat 2 saptAmani laptic la sani si de o saptamana am inceput sa.i dau lapte praf si vomita tot laptele care.l mank..

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Subiecte tratate:
Tema: