Alăptarea si controversele sale: emoții, dezbateri patetice și suport | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 4 comentarii

  1. Ale
    Aletrimis la 7/5/2015

    Ana oamenii ca tine merita sincer impuscati ca sunteti toti mai catolici decat papa. Femeia a simtit o experienta de viata ca una negativa, tu ca pe una pozitiva sau poate nu ai simtit-o deloc...dar comentezi. Cine te crezi sa arunci cu noroi intr-o persoana care a avut curajul sa zica ceea ce multw femei care alapteaza simt de fapt! Doar ca ele nu vorbesc sau se exteriorizeaza pentru ca in loc sa fie ascultate si atat, sunt blamate si injurate. Sa iti fie rusine! Si sper ca tu esti cea care nu procreeaza sa mai incui si viitori oameni la creieri! Si-asa sunt prea multi ca voi...

    Raspunde la acest comentariu
  2. Ana
    Anatrimis la 8/7/2013

    Linda, daca alaptezi nu dormi 6 luni??? Daca ii dai lapte praf dormi? Cind ai conceput copilul nu stiai ca exista fff multe nopti nedormite si fff mult sacrificiu? Buna decizia ta de a nu mai face copii, nu meriti, esti extrem de frustrata si egoista.

    Raspunde la acest comentariu
  3. Andreea
    Andreeatrimis la 23/5/2013

    Am trait alaptarea ca pe ceva minunat. Bebele meu are deja 9 luni si alaptez in continuare cu drag. Alaptatul nu a fost si nici nu este o corvoada ci un mod de a-i oferi copilului meu cel mai minunat dar pe care i-l pot face. Iar ideea ca mamele sunt fortate sa alapteze in spital mi se pare ilara. Care este procentul de mame care pleaca din spital exclusiv pe alaptat?? Fara completare cu lp? Extrem de mic!

    Raspunde la acest comentariu
  4. Linda
    Lindatrimis la 12/3/2012

    Am trait alaptarea ca pe ceva oribil, ingrozitor. Nici o femeie nu ar trebui obligata la asa ceva. E o decizie strict personala, nu a sotului si nu a medicului. Inseamna sa nu dormi timp de 6 luni, sa faci menaj, mincare, sa te ocupi de copil si in plus, sa raspunzi cerintei de a o face cu surisul pe buze. E o oribila trauma. Nu cred ca ajuta la intrirea relatiei cu copilul; dimpotriva cred ca o distruge. In ce ma priveste, e motivul pentru care nu voi mai avea alti copii.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: