Invățăm�ntul Montessori versus invățăm�ntul tradițional: principii și etape | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 2 comentarii

 1. Ramona
  Ramonatrimis la 26/11/2023

  Am implementat de când mi-am adus bebeluşul acasa de la maternitate şi sunt foarte mulţumita de acest tip de educaţie. Consider ca este o mare diferenţa faţa de modelul clasic împovarator şi neactual, între a întari curiozitatea şi a o zdrobi, între autonomia redata de spaţiul creat de adult copilului, între liniştea neîntrerupta a copilului ce exploreaza, între jucariile cu nemiluita şi bateriile ce redau zgomote asurzitoare etc.

  Raspunde la acest comentariu
 2. gheorghe
  gheorghetrimis la 2/10/2017

  mare talent pedagogic si psihologic se observa... Ce s "stil de invatare propriu " poate avea un copil de 3 ani? Ce vfel de baza are "ecizia " unui copil nu doar de 3 ni ci chiar de 10, 12...? Ce fel de libertate este cea fara de definirea limitelor? ... ce fel se "vede " in lipsa luminii si a Celui care ne ingaduie sa o vedem? Ce fel de "spirit " se propaga atunci cand nu se vorbeste de Craciun, de exemplu dar se "lucreaza " pe podea in postura yoghina?

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: