Tipurile de inteligență ale copiilor și modul lor specific de īnvățare | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 5 comentarii

 1. dumitras vivi
  dumitras vivitrimis la 9/11/2015

  va rog ajutati-ma am o fetita in clasa a 5 a si nu mai poate invata ce sa fac?

  Raspunde la acest comentariu
 2. lili
  lilitrimis la 23/5/2016

  Am o fetita de 11ani sssi invata bine, dar de la un moment dat a inceput sa nu mai retina lectiile predate de profesori. Incearca sa invete dar nu tine minte decat 2-3 propozitii, repeta in continu dar nu reuseste. VA ROG AJUTATI-MA!

  Raspunde la acest comentariu
 3. mirela
  mirelatrimis la 29/11/2011

  copilul meu este an clasa anatia si nu are tinere de minte ce trebiue sa fac

  Raspunde la acest comentariu
 4. liliana
  lilianatrimis la 17/2/2012

  Buna seara,Am o fetita de 13 ani cu care am inceput sa nu ma mai inteleg.A inceput sa minta foarte mult incat nu mai pot distinge adevarul de minciuna.A inceput sa lipseasca de la scoala zile intregi pentru ca ii este frica la anumite obiecte dar asta din cauza ca nu invata suficient.Are probleme si cu greutatea dar nu vrea,refuza categoric sa faca ceva,in special la un sport ma refer.Daca o cert imi spune ca pleaca de acasa sau se omoara.Am inceput sa merg la un psiholog are 2 sedinte dar nu vad nici o schimbare ea vrea ca eu sa ma schimb,ea deloc nu are nici o vina.Nu-i cer decat sa invete,dar o face cand vrea ea .Majoritatea timpului si-l pentrce la calculator si la tv.As dori un sfat daca se poate.Multumesc.

  Raspunde la acest comentariu
 5. Ligia
  Ligiatrimis la 8/12/2004

  Ma intereseaza articolul dar si chestionarul care are la baza acest articol.Cum sa fac sa gasesc din nou acel chestionar pentru ca nu am apucat sa-mi fac interpretarea stilurilor de invatare? Lucrez in invatamnat si voiam sa pot aplica acel chestionar elevilor de gimnaziu.Ma puteti ajuta cu interpretarea lui integrala pentru fiecare stil de invatare in parte?

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Īți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: