Cele 8 inteligențe multiple ale copilului - invață să iți cunoști copilul pentru a-l ajuta să iși atingă potențialul | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 15 comentarii

  1. Marinela
    Marinelatrimis la 16/1/2012

    In mare parte sunt de acord cu acest articol.Eu chiar gindeam asa fara sa am idee de aceasta clasificare.Poate ca Mozart nu era bun la matematica,dar a fost bun la muzica.Unii numesc asta talent.Am o mica obiectie la exemplul cu Albert Einstein:este un lucru stiut ca nu numai ca nu era ordonat;era chiar foarte neglijent si uituc.

    Raspunde la acest comentariu
  2. ovidiu
    ovidiutrimis la 8/10/2011

    ar trebui sa va ganditi ca sunteti norocosi ca sunt sanatosi,ca voi sunteti sanatosi.cine a spus ca un avocat ,samd este mai fericit sau mai bogat decat un zugrav ,samd.eu personal sunt bucuros si puternic de cand este fiul meu in viata mea,sunt mai motivat si cred ca si voi toti iar asta ar trebui sa o spuneti si copiilor vostri sa stieca sunt importanti pentru voi doar prin faptul ca exista in viata voastra.nu l-am lovit in viata mea,cand nu i-a nota maxima(ptr. ca o vrea el),ii spun ca in viata nu exista oameni lenesi,prosti,etc ci doar oameni antrenati sau neantrenati,deci va trebui un pic de antrenament si atata tot,dar pentru asta este nevoie si de antrenor(voi) va rog frumos nu lasati superficialitatea sa va distruga relatia cu copilul! P.S. invata intr-o limba strina si a avut I semestru doar 9 si un singur 8, iar in II semestru doar 10 si un singur 9 ,si nu fac cu el nimic inaintea programei scolare.

    Raspunde la acest comentariu
  3. anca
    ancatrimis la 15/6/2011

    Eu nu cred ca toti dascalii sunt asa. Nu ar trebui pusa etcheta asta. Iar daca baiatul dvs are numai 9 si 10 cum puteti spune ca profesorii nu il apreciaza? Notele nu spun nimik?

    Raspunde la acest comentariu
  4. Anda
    Andatrimis la 10/8/2009

    Este o clasificare interesanta (la fel de previzibila ca si impartirea rasei umane in albi, negrii si galbeni), dar cred ca ideea de baza, aceea a

    Raspunde la acest comentariu
  5. Ganea Augustin
    Ganea Augustintrimis la 24/1/2012

    dragutz

    Raspunde la acest comentariu
  6. ganea augustin
    ganea augustintrimis la 23/3/2007

    e super misto sa stim si noi mai multe despre viata si a ne cunoaste mai bine. augustin

    Raspunde la acest comentariu
  7. costel
    costeltrimis la 15/1/2007

    Imi place aceasta tema si doresc sa aflu mai multe lucruri despre inteligentele multiple

    Raspunde la acest comentariu
  8. aurelia
    aureliatrimis la 2/1/2007

    Am un baiat de 12 ani clasa a 5- a care are in majoitate 9 si 10 ,note luate la sc. fara interventii la profesori.Invata repede fara prea mare efort si este frustrat de faptul ca profesorii nu mai au nici-un pic de apreciere pt.copii care vor sa invete,ci numai pentru cei ai caror parinti vin si le umplu buzunarele si sacosele.In sc.lor cred ca mai sunt vreo 2 profesori care mai au un pic de demnitate.Cum vor creste acesti copii si cum vor depasi aceste frustrari.Cum facem dascalii sa le pese iarasi si sa iasa din monotonia si decaderea asta injositoare?

    Raspunde la acest comentariu
  9. doina popa
    doina popatrimis la 16/12/2005

    poate ca se salvau mai multe inteligente, si se maturau corespunzator daca aceste lucruri erau stiute in sistemul de invatamint, unde nu intotdeauna daca esti diferit esti si fericit, de cele mai multe ori platesti pretul pentru acest curaj de a arata ca esti diferit, se intelege tirziu si uneori deloc inteligenta copilului tau, de aceea este nevoie ca primul evaluator si protector sa fii chiar tu ca parinte... cu atit mai bine cu cit esti si unparinte bine informat...felicitari...asteptam mai multe informatii pe aceasta tema,eventual o bibliografie mai bogata si mai

    Raspunde la acest comentariu
  10. Aneta
    Anetatrimis la 9/5/2005

    Da, aceasta este directia buna pentru a se schimba din temelii sistemul de invatamant. Nu copiii sunt slabi sau prosti ci modul ingust dupa care le evaluam cunostintale si competentele.

    Raspunde la acest comentariu
  11. Iulian
    Iuliantrimis la 18/4/2005

    Chiarinteresant, ma pune pe ganduri.Teoria aceasta ne deschide noi orizonturi.Sunt totusi curios cine a formulat pt. prima data aceasta teorie,nu neaparat in forma prezentata aici.

    Raspunde la acest comentariu
  12. andra
    andratrimis la 7/11/2004

    Tema mi se pare foarte interesanta si folositoare. As vrea sa va rog daca se poate sa adaugati aici si testul prin care putem afla tipul de inteligenta dominant. Multumesc!

    Raspunde la acest comentariu
  13. mariana
    marianatrimis la 5/11/2004

    ati lansat o tema superba. as vrea sa stiu tot ce aveti la subiect. m-ar interessa un test de apreciere a tipului de inteligenta dominant. multumesc!

    Raspunde la acest comentariu
  14. Nina
    Ninatrimis la 28/5/2003

    Nu stiu care dintre daruri mi se potriveste mai bine, din care am mai mult, caci, din fiecare am cate ceva. Un articol foarte intersant, in orice caz !

    Raspunde la acest comentariu
  15. Andrada
    Andradatrimis la 27/5/2003

    Extraordinar articolul! O sa studiez in continuare cartile recomandate. Prima data cind aud o teorie care merge mai departe decit teoria talentului "primar" si a temperamentelor. Felicitari! Multumim.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: