Cele 8 inteligențe multiple ale copilului - invață să iți cunoști copilul pentru a-l ajuta să iși atingă potențialul | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 15 comentarii

 1. Marinela
  Marinelatrimis la 16/1/2012

  In mare parte sunt de acord cu acest articol.Eu chiar gindeam asa fara sa am idee de aceasta clasificare.Poate ca Mozart nu era bun la matematica,dar a fost bun la muzica.Unii numesc asta talent.Am o mica obiectie la exemplul cu Albert Einstein:este un lucru stiut ca nu numai ca nu era ordonat;era chiar foarte neglijent si uituc.

  Raspunde la acest comentariu
 2. ovidiu
  ovidiutrimis la 8/10/2011

  ar trebui sa va ganditi ca sunteti norocosi ca sunt sanatosi,ca voi sunteti sanatosi.cine a spus ca un avocat ,samd este mai fericit sau mai bogat decat un zugrav ,samd.eu personal sunt bucuros si puternic de cand este fiul meu in viata mea,sunt mai motivat si cred ca si voi toti iar asta ar trebui sa o spuneti si copiilor vostri sa stieca sunt importanti pentru voi doar prin faptul ca exista in viata voastra.nu l-am lovit in viata mea,cand nu i-a nota maxima(ptr. ca o vrea el),ii spun ca in viata nu exista oameni lenesi,prosti,etc ci doar oameni antrenati sau neantrenati,deci va trebui un pic de antrenament si atata tot,dar pentru asta este nevoie si de antrenor(voi) va rog frumos nu lasati superficialitatea sa va distruga relatia cu copilul! P.S. invata intr-o limba strina si a avut I semestru doar 9 si un singur 8, iar in II semestru doar 10 si un singur 9 ,si nu fac cu el nimic inaintea programei scolare.

  Raspunde la acest comentariu
 3. anca
  ancatrimis la 15/6/2011

  Eu nu cred ca toti dascalii sunt asa. Nu ar trebui pusa etcheta asta. Iar daca baiatul dvs are numai 9 si 10 cum puteti spune ca profesorii nu il apreciaza? Notele nu spun nimik?

  Raspunde la acest comentariu
 4. Anda
  Andatrimis la 10/8/2009

  Este o clasificare interesanta (la fel de previzibila ca si impartirea rasei umane in albi, negrii si galbeni), dar cred ca ideea de baza, aceea a

  Raspunde la acest comentariu
 5. Ganea Augustin
  Ganea Augustintrimis la 24/1/2012

  dragutz

  Raspunde la acest comentariu
 6. ganea augustin
  ganea augustintrimis la 23/3/2007

  e super misto sa stim si noi mai multe despre viata si a ne cunoaste mai bine. augustin

  Raspunde la acest comentariu
 7. costel
  costeltrimis la 15/1/2007

  Imi place aceasta tema si doresc sa aflu mai multe lucruri despre inteligentele multiple

  Raspunde la acest comentariu
 8. aurelia
  aureliatrimis la 2/1/2007

  Am un baiat de 12 ani clasa a 5- a care are in majoitate 9 si 10 ,note luate la sc. fara interventii la profesori.Invata repede fara prea mare efort si este frustrat de faptul ca profesorii nu mai au nici-un pic de apreciere pt.copii care vor sa invete,ci numai pentru cei ai caror parinti vin si le umplu buzunarele si sacosele.In sc.lor cred ca mai sunt vreo 2 profesori care mai au un pic de demnitate.Cum vor creste acesti copii si cum vor depasi aceste frustrari.Cum facem dascalii sa le pese iarasi si sa iasa din monotonia si decaderea asta injositoare?

  Raspunde la acest comentariu
 9. doina popa
  doina popatrimis la 16/12/2005

  poate ca se salvau mai multe inteligente, si se maturau corespunzator daca aceste lucruri erau stiute in sistemul de invatamint, unde nu intotdeauna daca esti diferit esti si fericit, de cele mai multe ori platesti pretul pentru acest curaj de a arata ca esti diferit, se intelege tirziu si uneori deloc inteligenta copilului tau, de aceea este nevoie ca primul evaluator si protector sa fii chiar tu ca parinte... cu atit mai bine cu cit esti si unparinte bine informat...felicitari...asteptam mai multe informatii pe aceasta tema,eventual o bibliografie mai bogata si mai

  Raspunde la acest comentariu
 10. Aneta
  Anetatrimis la 9/5/2005

  Da, aceasta este directia buna pentru a se schimba din temelii sistemul de invatamant. Nu copiii sunt slabi sau prosti ci modul ingust dupa care le evaluam cunostintale si competentele.

  Raspunde la acest comentariu
 11. Iulian
  Iuliantrimis la 18/4/2005

  Chiarinteresant, ma pune pe ganduri.Teoria aceasta ne deschide noi orizonturi.Sunt totusi curios cine a formulat pt. prima data aceasta teorie,nu neaparat in forma prezentata aici.

  Raspunde la acest comentariu
 12. andra
  andratrimis la 7/11/2004

  Tema mi se pare foarte interesanta si folositoare. As vrea sa va rog daca se poate sa adaugati aici si testul prin care putem afla tipul de inteligenta dominant. Multumesc!

  Raspunde la acest comentariu
 13. mariana
  marianatrimis la 5/11/2004

  ati lansat o tema superba. as vrea sa stiu tot ce aveti la subiect. m-ar interessa un test de apreciere a tipului de inteligenta dominant. multumesc!

  Raspunde la acest comentariu
 14. Nina
  Ninatrimis la 28/5/2003

  Nu stiu care dintre daruri mi se potriveste mai bine, din care am mai mult, caci, din fiecare am cate ceva. Un articol foarte intersant, in orice caz !

  Raspunde la acest comentariu
 15. Andrada
  Andradatrimis la 27/5/2003

  Extraordinar articolul! O sa studiez in continuare cartile recomandate. Prima data cind aud o teorie care merge mai departe decit teoria talentului "primar" si a temperamentelor. Felicitari! Multumim.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: