Pastrati legatura cu bunicii! | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 6 comentarii

 1. dani
  danitrimis la 8/10/2012

  fff adevarat cristina 73

  Raspunde la acest comentariu
 2. Elena
  Elenatrimis la 17/12/2011

  Consider ca familia include si bunici.Este ceva mult dorit ,vrem sa ni se ingaduie sa putem fi de folos atat cat se poate. Din pacate eu ma rasfat foarte rar cu acest deliciu numit Nepot-ica. Locuim in tari indepartate si trec si doi ani cand isi permit sa vina-ntara. Dar bine ca am descoperit netul si ne vedem pe web. Nu-i egal ca atunci cand simti imbratisarea ghemotocului dar ne multumim si cu atat,,,.

  Raspunde la acest comentariu
 3. trimis la 2/1/2007

  nepotelul meu andrei fiul ficei noastre pentru noi bunicii este cel mai scump ce avem noi in lumea asta,

  Raspunde la acest comentariu
 4. Fratia  Anca
  Fratia Ancatrimis la 22/12/2006

  Articolul mi-a placut, sunt de acord cu cele spuse.Din pacate baietelul meu nu are noroc sa se bucure de bunici asa cum ar trebui.Din partea mea doar mama mai traieste si din pacate este foarte bolnava deci nu ma poate ajuta cu nimic,iar socrii mei sunt total dezinteresati de copil ,trec luni de zile fara sa ne dea ciar si un telefon.Chiar si ni foarte rarele cazuri cand vin ni vizita se limiteazasa constate ca micutul nu e la inaltimea pretentiilor lor ,care in treacat fie spus sunt exagerate si stupide. Pe mine ma deranjeaza foarte tare acest lucru dearece eu provin dintr-o familie unita iar bunica a fost pentru mine mai mult decat a-si putea spune -a fost insasi esenta copilariei mele.

  Raspunde la acest comentariu
 5. Alina Boca
  Alina Bocatrimis la 29/6/2003

  Este minunat sa ai parinti care uneori sa se mai ocupe si de copii tai. Eu am doua fetite una de 3 ani si una de 6 luni. Sunt coplesita uneori de grija lor si de restul treburilor din casa. Cand vin parintii si stau cu ele este ca o gura de aer pentru mine. Sunt mandra de minunile mele, sunt importante pentru mine, mi le-am dorit. Dar sunt si obosita, si sunt clipe cand imi doresc un timp numai al meu. Atunci cand pot parintii ma ajuta cu fetele, iar eu pot sa-mi mai iau cate un ragaz micut. E minunat sa ai copii, eu de cand am copii m-am imbogatit sufleteste de mii de ori si sunt alta spiritual, dar este bine sa ai si ajutor atunci cand ai copii. Si daca acest ajutor vine de la parinti, oamenii care m-au ajutat mereu de cand m-au adus pe lume, ajutorul are in el o siguranta, si o liniste care te ajuta sa-ti revii, si sa o iei de la capat.

  Raspunde la acest comentariu
 6. cristina73
  cristina73trimis la 28/6/2003

  Si eu zic ca bunicii sunt una din cele mai frumoase intimplari din viata unui copil. Eu am fost foarte norocoasa ca am avut parte de 2 perechi de bunici...din pacate fetita mea nu e la fel de norocoasa...locuim in tari diferite...am sa incerc sa o duc cit de des pot sa-si cunoasca bunicii si am sa-i chem la noi cit de des voi putea. In nici un loc nu m-am simtit atit de bine ca in casa bunicilor, si si acum imi dau lacrimile cind imi amintesc sentimentul de liniste si siguranta pe care il aveam in casa lor...nimic nu va putea inlocui asta vreodata...

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: