Rămai căsătorita cu el din MILĂ sau din DRAGOSTE? Povestea mea - confesiuni | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 4 comentarii

 1. GABY
  GABYtrimis la 12/10/2003

  pOVESTEA TA IMI INDICA O FEMEIE EXTREM DE PUTERNICA ...NU VREAU SA DISEC PROBLEMA SI SA MA INTREB DE UNDE PROVINE...IMPORTANT ESTE PANA LA URMA CA-TI ESTE BINE...ASTA CONTEAZA DE FAPT: SA TE SIMTI BINE...SI CRED CA VEI UITA CU TIMPUL SI VEI INVATA SA TE SIMTI BINE, MAI ALES CA VINE BEBE... ESTI PUTERNICA ! SI ATAT... TOT BINELE DIN LUME...SANATATE...NASTERE USOARA! GABY SI BB RAZVAN

  Raspunde la acest comentariu
 2. marinela
  marinelatrimis la 10/10/2003

  Uneori in viata e greu sa alegem ceea ce este mai bine pentru noi.Desi ne dam artisti concluzia este ca fiecare dintre noi avem destinul scris acolo sus unde fiecare consideram ca se afla cineva care ne iubeste.Sa recunoastem ca sunt femei in Romania care se lasa calcate in picioare ( SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT) de barbatii lor numai pentru ca fie sunt intretinute material de catre acestia,fie ca s-au obisnuit ca magarul cu bataia si in idiotenia lor inca mai iubesc bruta aia cu care vezi Doamne a procreat.Eroare.Elena este de admirat,a avut puterea sa-si ia soarta-n maini.Daca ar fi fost o femeie de succes plina de bani sau fetita nu stiu carui tatic dragele mele eu va asigur ca n-ar fi ajuns animatoare in Japonia.Concluzia finala.Elena,sa fi iubita,daca primesti dragoste daruieste dragoste si nu - ti lasa norocul sa-ti scape printre degete.Ai grija de Al dar in primul si in primul rand de creatura aia mica.Botul ala de carne te va face cu adevarat sa te simti femeie sa fi implinita.

  Raspunde la acest comentariu
 3. Lili
  Lilitrimis la 10/10/2003

  incredibil, dar adevarat ! cel mai important pe lume este sa iubesti si sa fii iubit ! orice alt sentiment in casnicie nu isi are rostul sint o famile desigur fericita !

  Raspunde la acest comentariu
 4. parpalak
  parpalaktrimis la 9/10/2003

  Bravo Elena, ca ai avut curajul sa nu-ti sacrifici tineretea si poate intreaga viata pentru "ce zice lumea". Ca vorba aia.. foaie verde loboda..

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: