Business trip... | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 5 comentarii

 1. parpalak
  parpalaktrimis la 25/10/2003

  Super povestirea! :) Bine ca n-a durat decit 3 zile business trip-ul, altfel cine stie ce gaseai acasa! :) Asa-i cu avioanele mici: nu v-au spus sa stranutati la aterizare? Sau sa va aplecati in partea cealalta la viraj? :)) O sa re-incep si eu serviciul in curind si parca-parca mi-a mai venit inima la loc citindu-te. Pupici (din Toronto :))) )

  Raspunde la acest comentariu
 2. Laura
  Lauratrimis la 24/10/2003

  esti sigura ca vocatia ta e de inginer? ca mie tare mi se pare ca ai talent de narator...ai un stil concis si plin de umor...genul de relatare actual...poate reusesti sa il fructifici si intr-un jurnal...sau mai mult chiar...pupici, Anda!

  Raspunde la acest comentariu
 3. micosi
  micositrimis la 24/10/2003

  Bravo Andrada! Esti o femeie desteapta si o mama eroina. Sotul tau trebuie sa fie mandru de tine!!!

  Raspunde la acest comentariu
 4. Laura
  Lauratrimis la 24/10/2003

  Imi pare rau, dar nu sunt de acord cu parerea Danei. Acest site este un alt fel de "confidente cu prietenele". Ma bucur pentru eroina ca a avut curajul si increderea sa-si destainuie trairile cele mai profunde, noua. Te iubim, iti suntem alaturi si ...te mai asteptam la o barfa mica.

  Raspunde la acest comentariu
 5. Dana
  Danatrimis la 24/10/2003

  Cam prea multe depre "afaceri" si cam prea putine despre copii in articolul de mai sus. Nu stiu de ce dar multi din romanii din afara tarii simt nevoia sa fie "demonstrativi", sa vada toata lumea cum este sa fi X functie in Y mare companie si sa iti mai cresti si copilul. Nu prea vad utilitatea unui articol de genul asta pentru mamicile romance. In rest toate bune si frumoase... Salutari din Toronto, Canada

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Subiecte tratate:
Tema: