Premergatoarele si dezvoltarea copilului: ce trebuie sa stie parintii | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 5 comentarii

 1. Mihaela M.
  Mihaela M.trimis la 24/10/2009

  Am citit comentariile voastre si trebuie sa raspund Laurei. Tot in Canada locuiesc si eu stiu ca numai in Canada sunt interzise premergatoarele (ca dovada intra pe site-ul Walmart US si ai sa vezi ca sunt la vanzare premergatoare-walker activity center- de toare felurile si preturile). Cat despre statul in premergator, eu l-am tinut pe fiul meu cel mare (e adevarat nu mai mult de 2 ore pe zi), si totusi a inceput la 12 luni si 1 zi sa mearga singur in picioare. Deci cred ca cuvantul cheie este moderatia. Bafta tuturor.

  Raspunde la acest comentariu
 2. Laura
  Lauratrimis la 17/9/2009

  Eu sint o mama care locuieshte in Canada si atit aici precum in State sint interzise premergatoarele cu rotzi si nu ai de unde sa le cumperi. De aceea acum incerc sa le cumpar de pe internet din Romania. Stie careva un site de unde pot sa comand chiar daca nu locuiesc in Romania?>.. Va multumesc de acum.

  Raspunde la acest comentariu
 3. elena agache
  elena agachetrimis la 29/7/2005

  copilul meu are 5 luni si este foarte energic.nu doarme foarte mult si atunci cand e treaz trebuie sa stai cu el sa te joci si vrea numai in picioare.cred ca premergatorul e o solutie sa mai fac si eu ceva cand e el treaz si cred ca il va obosi si va dormi mai repede si mai mult,ptr ca am uitat sa spun,avem un concert inainte de culcare.......

  Raspunde la acest comentariu
 4. cristina
  cristinatrimis la 22/6/2005

  am si eu un baietel de 9 luni si nu l-am pus in premergtor pentru ca am inteles ca nu este indicat, si mai ales ca prin casa avem numai praguri de care sigur s-ar fi impiedicat. Stiati ca in America nu exista premergatoare la vanzare, iar cei care vor astfel de oboecte si le procura din Canada? Noi mai avem putin si cred ca o sa plecam singurei pe picioare.

  Raspunde la acest comentariu
 5. brandenburg
  brandenburgtrimis la 11/11/2004

  am si eu un baietel de 5 luni si cred ca premergatorul o sa-l ajute destul de mult. Inca nu l-am pus pentru ca nu sta inca in fundulet singur, dar as vrea pentru ca s-a saturat sa tot stea culcat sau sprijinit. Acesta il tine in sus si singur isi va face miscarile.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Subiecte tratate:
Tema: