Ghidul tăticilor pentru reaprinderea pasiunii in dormitor - sfaturi sensibile cu efect | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 5 comentarii

 1. ARPASANU A
  ARPASANU Atrimis la 1/3/2010

  super sfaturi

  Raspunde la acest comentariu
 2. sorin_hodoroaba
  sorin_hodoroabatrimis la 21/7/2006

  succes noilor tatici, interesant ce am citit pana acum,mai trimiteti sfatui de supravietuire in caz de copii!!!doriti bineinteles!!!

  Raspunde la acest comentariu
 3. Daniel S.
  Daniel S.trimis la 21/4/2005

  Eu sunt in asteptare... am inima mica mica de emotii, dar.... cred ca voi face fata! am o divinitate de sotie, si sunt convins ca vom avea (in decembrie) cel mai frumos copil din lume! Pana atunci.. succes tuturor taticilor din zona, si mult succes MIE! :))

  Raspunde la acest comentariu
 4. alex stefan
  alex stefantrimis la 1/8/2004

  desi n-avem bebe, sint foarte prehokupat de posibila reducere a gazului pasiunii dinspre sotioara mea, Bubuca. So, recomand celor ikonomikosi urmatoarele: 1) O blana de nurca cam prin august. Va deveni hot, hot, hot, sa mor eu 2) Puneti secretara sa sune acasa si sa ceara cu iubitul ei (adika dvs) si apoi fiecare pe pielea lui. 3) Nu jucati decit table cu ea, pana se plictiseste de cita bataie a luat si se reprinde in urma pariului facut. Nu uitati insa sa o lasati sa si castige din cand in cand...cu masura, dom'le!

  Raspunde la acest comentariu
 5. horatiu68
  horatiu68trimis la 1/7/2004

  da ,e o problema care se rezolva cu acordul ambilor!!dar numai un sot care nu e egoist,nu e hipersexual,si are o rabdare si o vointa de fier reuseste sa invinga plinsul,si programul fix zi-noapte al puiutului de om!!!! e fffffffffffffgreu-va spun din proprie experienta{am 2 ingerasi de copii}dar nu e IMPOSIBIL!!!!! daca dragoste multa nu este-atunci toate eforturile se dizolva intr-o mare de ......indiferenta ,total daunatoare casniciei!!!!!!succes si partide cit mai senzuale!!!!

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: