Lupta mea cu infertilitatea s-a incheiat cu victoria mea | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 3 comentarii

 1. Petronela
  Petronelatrimis la 16/10/2019

  Am facut doua tratamente de crestere a fertilitatii (fara succes din pacate) iar de la cel de al doilea mi a ramas o cutie de menopur. Daca cineva e interesat sa o achizitioneze la un pret redus scrieti-mi. Multa putere celor care incearca!

  Raspunde la acest comentariu
 2. Adriana Matei
  Adriana Mateitrimis la 11/4/2018

  Eu am fost la domnul doctor Hilmi si dupa 3 ani de incercari esuate, am nimerit un doctor grozav si un tratament care chiarsi a facut efectul. Acum am un bebe de 5 luni in burtica. Multumesc domnului doctor Hilmi, va sugerez sa faceti o vizita daca doriti sa ramaneti insarcinata rapid si in siguranta, eu m am simtit foarte in siguranta de a lungul acestei sarcini. Recomand!

  Raspunde la acest comentariu
 3. Anca S.
  Anca S.trimis la 31/5/2012

  Felicitari! Cunosc cumulul de sentimente descrise de tine mai sus, pentru ca si eu le-am experimentat. Si eu am endometrioza, operata, si eu am facut diphereline si de 3 ani ma chinui sa devin mama. Nici nu-mi inchipui ca nu o sa simt niciodata cum e sa-ti porti pruncul in pantece, sa creasca in tine, sa-l simti miscandu-se, apoi sa-l nasti. Bine, cred ca mint, am momente in care clachez si cred ca nu o sa fie posibil niciodata. Dar ma ridic si sper. Acum, sunt in faza in care incerc homeopatia. Cine stie, poate, poate! Ca in momentul actual, pt mine FIV-ul e cam scump.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Subiecte tratate:
Tema: