Metode de contraceptie - cum o alegem pe cea mai buna? | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 5 comentarii

 1. Angela
  Angelatrimis la 6/8/2015

  Dragelor, nu va lasati amagite, pilula si steriletul sunt avortive, cine foloseste aceste medode de contraceptie, nu stiu nici cate avorturi fac si nici cand.Defapt toate medodele contraceptive sunt pacat in fata Lui Dumnezeu.Sa ne intoarcem toti fata catre Dumnezeu si sa-l punem pe Dumnezeu inainte de toate..si toate celelalte atunci vor fi bune.

  Raspunde la acest comentariu
 2. alina
  alinatrimis la 18/4/2012

  am 23 de ani si am un copil de 19 luni,folosesc pilula ca metoda de contraceptie.doar ca eu am o mica problema.......mama mea a fost operata de cancer mamar(de san)si in prescriptia pilulei spune ca nu e indicat de folosit in acest caz.as vrea sa stiu daca implantul are aceleasi efecte ca si pilula.......

  Raspunde la acest comentariu
 3. Ioana
  Ioanatrimis la 3/6/2011

  Nu sunt de acord cu avortul,risti sa nu mai poti avea copii,protejeaza'te.

  Raspunde la acest comentariu
 4. corbu cristina
  corbu cristinatrimis la 25/4/2011

  Articolul are mare dreptate in legatura ca avortul ar putea afecta relatia cu partenerul de viate. spun asta dupa ce am simtit-o pe pielea mea. acum sunt insarcinata si suntem foarte fericiti impreuna. Aceasta sarcina a fost planuita de noi doi, iar acum totul decurge foarte bine intre noi2.

  Raspunde la acest comentariu
 5. alina
  alinatrimis la 9/12/2011

  am 31 ani, nu am avut nici o nastere, am avut doar o intrerupere de sarcina acum 10 ani, doresc sa imi fac ligatura trompelor uterine , sterilitate permanenta.. se poate asa ceva?va multumesc.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: