Copiii trebuie sa poarte masti de protectie in public? Iata parerea specialistilor | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 65 comentarii

 1. Doldoran
  Doldorantrimis la 10/7/2012

  Multumesc pentru premiu.

  Raspunde la acest comentariu
 2. nicoleta
  nicoletatrimis la 2/7/2012

  cine sunt norocosii castigatori?

  Raspunde la acest comentariu
 3. Tatu Horatiu
  Tatu Horatiutrimis la 26/6/2012

  Mereu am dorit sa fac excursii prin Romania, am fost la mare, prin Brasov, prin Ardeal dar cel mai mult imi doresc o vacanta in Bucovina.

  Raspunde la acest comentariu
 4. Alexandru Dinita Sorescu
  Alexandru Dinita Sorescutrimis la 26/6/2012

  Bucovina este o alegere ideala pentru o vacanta din mai multe motive. Este cunoscuta pentru manastirile construite de domnitori si boieri moldoveni (Musatinii, Alexandru cel Bun, Stefan cel Mare, Petru Rares, Stefan Tomsa, Alexandru Lapușneanu, Familia Movileștilor, etc.). Este cunoscuta pentru peisajele sale superbe care includ munti, podisuri, trecatori, dealuri, campii, vai, rauri, lacuri, paduri. Se spune ca si mancarea este foarte buna. Mai este cunoscuta pentru folclor, traditii si obiceiuri. De aceea imi doresc sa vizitez Bucovina.

  Raspunde la acest comentariu
 5. Mathe Karoly
  Mathe Karolytrimis la 25/6/2012

  Promit casa fie vizionat inima- Moldovei- Bucovina - din mai multe motive, deci din partea mea numai bine cu foarte bine pot sa scriu.

  Raspunde la acest comentariu
 6. Mihaela Hutu
  Mihaela Hututrimis la 25/6/2012

  Bucovina- un loc mirific, un loc de poveste care are atatea lucruri de povestit. Merita vizitata.

  Raspunde la acest comentariu
 7. borjoga bucur
  borjoga bucurtrimis la 22/6/2012

  Doresc sa vizitez Bucovina echipat cu sapca si rucsacul .:)

  Raspunde la acest comentariu
 8. Mathe Karoly
  Mathe Karolytrimis la 18/6/2012

  Doresc pentru asa numit minunat echipa foarte multe succese.

  Raspunde la acest comentariu
 9. MIHAI PAULA
  MIHAI PAULAtrimis la 11/6/2012

  Mi-ar placea sa vizitez Bucovina. Stiu ca este un tinut extraordinar de frumos. Cu oameni buni, femeile bucovinence sunt experte in ale bucatariei. Este un tinut cu peisaje parca desprinse din basme. Imi doresc sa vad Bucovina.

  Raspunde la acest comentariu
 10. goleanu anisoara
  goleanu anisoaratrimis la 11/6/2012

  Bucovina este tinutul din inima Moldovei care te cheama sa-l vizitezi an de an fiindca are ce arata,are natura in toata splendoarea ei,are oameni harnici si gospodari ,are traditii de veacuri care impresioneaza pe oricine.

  Raspunde la acest comentariu
 11. tudorache daniel ionut
  tudorache daniel ionuttrimis la 11/6/2012

  Am fost in Bucovina si cine a fost acolo o data,va reveni cu siguranta.Bucovina este un colt de rai romanesc,un loc de trait si de iubit.0219026

  Raspunde la acest comentariu
 12. goleanu constantin
  goleanu constantintrimis la 11/6/2012

  Tinutul Bucovinei are un aer de legenda cum putine locuri din tara o au.Oamenii si locurile fac un front comun pentru a da acestui tinut frumusetea si originalitatea pentru care este cautat de turistii romani si straini.

  Raspunde la acest comentariu
 13. vizireanu aura lavinia
  vizireanu aura laviniatrimis la 8/6/2012

  nu am fost niciodata in bucovina spre rusinea mea dar cred ca este ft frumos am vazut multe imagini pe internet si la tv , in special oamenii sunt ft primitori si blanzi din cate am observat mi-as dori ft mult sa ajung acolo impreuna cu familia sa cunosc traditiile si obiceiurile, sa merg la o nunta in bucovina .

  Raspunde la acest comentariu
 14. Mariana Alina
  Mariana Alinatrimis la 8/6/2012

  Bucovina e frumoasa, pentru ca la la Putna pot ajunge cand mi se face dor de Stefan,la Voronet, cand mi se face dor de albastrul cerului, la poalele Obcinilor, cand nu am mai simtit de mult natura. De ce Bucovina? Pentru ca s-au pastrat traditii pe care ceilalti romani le-au pierdut: incondierea oualor in Bucovina, serbare campeneasca, pentru ca in Bucovina este situat cel mai complex si mai intins masiv de origine vulcanica din Romania: Masivul Calimani (2102 m) alaturi de care se afla cel mai spectaculos sistem de culmi muntuoase denumite Obcinile Bucovinei (1100 m).

  Raspunde la acest comentariu
 15. ionascu_aur
  ionascu_aurtrimis la 7/6/2012

  Îmi place Bucovina pentru că aici oamenii te privesc în ochi şi îţi doresc zi bună, chiar dacă nu i-ai mai întâlnit niciodată.Aici Dumnezeu nu a plecat niciodată.Peisajele sunt absolut superbe ,o adevarata oaza de liniste si relaxare departe de orasul zgomotos ,plin de plouare.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: