Constipația la copil: cauze și diagnosticare | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 3 comentarii

  1. Aura
    Auratrimis la 31/8/2014

    4 prune uscate + 2 lingurite tarate de grau + 2 lingurite seminte de in + jumatate cana de apa. toate se amesteca cu blenderul seara si se lasa la macerat pana a doua zi. eu i le dau baietelului meu in varsta de 1,4 luni dupa biberonul de lapte, dimineata si imposibil sa nu faca in cursul zilei. am incercat reteta aceasta dupa ce am testat toate siropurile cu probiotice si nu numai, fara niciun rezultat. baiatul meu a suferit de constipatie cronica de cand l-am nascut si facea numai cu termometru, supozitoare, microclisme, cam la 3 - 4 zile. dupa 1 an de chin si de incercat tratamente fara rost am aflat de aceasta reteta naturala total intamplator. cu ajutorul acestui amestec baietelul meu face zilnic, fara chin. in fiecare zi ii multumesc persoanei care mi-a spus de ea. o postez si eu la randul meu, ma gandesc ca poate mai exista si alte mamici care trec prin chinurile prin care am trecut eu cu baiatul meu timp de 1 an. si inca ceva.. constipatia pe o perioada lunga de timp are urmari grave! nu o lasati asa! noi am aflat asta cand ni s-a spus ca din cauza constipatiei netratate baiatul are colonul dilatat, megacolon. acum incercam sa reparam raul facut prin scaun regulat, zilnic. ar fi sanse sa revina la dimensiunea normala.. Doamne ajuta!

    Raspunde la acest comentariu
  2. Maria
    Mariatrimis la 13/6/2014

    Constipatie este atunci cand scaunul este foarte tare. Pentru a diminua acest lucru si pentru eliminarea constipatiei este nevoie de un regim alimentar bazat pe fibre si vitamine si pe un consum cat mai mare de lichide. Puteti incerca ceaiurile de la Hemostop.

    Raspunde la acest comentariu
  3. carmen
    carmentrimis la 22/6/2012

    am o fetita de 2 ani, face zilnic dar se chinuie sa face, plange si trebuie sa fie cineva langa ea sa o incurajeze...tot constipatie se numeste asta??

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: