Nasterea Sarei | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 5 comentarii

  1. iuliajurdi
    iuliajurditrimis la 7/1/2013

    Of, ce m-a emotionat mesajul tau,nu stiu,poate si pentru ca pe fetita mea o va chema tot Sarah si in mod sigur pentru ca am trecut deja prin experienta anafilaxiei. Imi era frica si pana acum dar dupa ce am citit mesajul tau imi este de 1000 de ori mai frica. Te rog mult sa-mi raspunzi la cateva intrebari.Erai cunoscuta cu diverse manifestari alergice mai ales medicamentoase? Ai astm sau rinita alergica?Te intreb pentru ca eu....le am pe toate plus sindrom extrapiramidal in timpul sarcinii plus reactii la cel putin 5 medicamente in timpul sarcinii,in general cunosteam medicamentele care imi provocau reactiile alergice,plus alimentele,plus acarienii.Imi cer scuze pentru redactarea textului dar povestea ta efectiv m-a socat! Felicitari pentru depasirea momentului critic,stii foarte bine cat de critic si felicitari pentru Sarah!Numai bine iti doresc si ai mare grija de tine si de minunea ta!

    Raspunde la acest comentariu
  2. Sanda
    Sandatrimis la 5/9/2012

    La Gynia Mihaela. Sanatate si tie!

    Raspunde la acest comentariu
  3. Mihaela
    Mihaelatrimis la 30/8/2012

    Emotionanta intr-adevar povestea ta! Felicitari si multa sanatate! Te rog sa imi spui la care maternitate ai nascut, eu fiind chiar din Cluj, mi-ar fi foarte utila informatia aceasta!

    Raspunde la acest comentariu
  4. Sanda
    Sandatrimis la 14/8/2012

    Multumesc mult Nicoleta!Nastere usoara in continuare si o fetita sanatoasa!!

    Raspunde la acest comentariu
  5. nicoleta
    nicoletatrimis la 9/8/2012

    am plans cand ti-am citit povestea..e atat de frumoasa...deabea astept sa o vad pe fetita mea madalina...mai avem 3 luni jumate pana ne vedem...si simt ca o iubesc tot mai mult pe masura ce creste...acum pot sa inteleg cat de mult ne iubeste mami pe mine si surorile mele si in ce fel....felicitari si va doresc tot binele din lume si multa sanatate pentru fetita.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: