LAXODEP sirop - combate cu succes constipatia

LAXODEP sirop - combate cu succes constipatia

LAXODEP sirop - combate cu succes constipatia

Pe scurt

  • Sugarii și copiii cu constipație sunt tratați în mod diferit decât adulții, deoarece scaunele lor se schimbă din momentul în care se nasc până când ajung la vârsta de 3 sau 4 ani. Majoritatea copiilor cu constipație nu au o boală medicală sau o tulburare care cauzează constipație. Rareori, o tulburare provoacă sugarilor și copiilor probleme semnificative ale intestinelor. Iată cum o putem trata:

LAXODEP® sirop este un complex unic de fibre prebiotice (inulină și fructooligozaharide), suc concentrat de prune, mană de frasin (acțiune similară lactulozei) și extracte standardizate din roiniță, nalbă de pădure, fenicul și mușețel care ajută la combaterea constipației și reglarea tranzitului intestinal, a crampelor intestinale și a flatulenței. 

LAXODEP® sirop - De primă intenție în combaterea constipației.


BENEFICII

 Previne și combate constipația
 Ajută la reglarea tranzitului intestinal
 Stimulează peristaltismul intestinal și înmuierea scaunului
 Reduce timpul de transit
 Ajută la eliminarea gazelor și diminuarea crampelor
 Calmează inflamația mucoasei gastrointestinale
 Formează un strat lubrefiant care favorizează eliminarea ușoară, fără dureri, a conținutului intestinal

Tratamentul tulburărilor de tranzit intestinal

Prevenția și tratamentul constipației

Cumpara LAXODEP ® sirop 150 ml | 40.00 lei

Sugari 6 luni-1 an: 2,5 ml pe zi, la o oră distanță de mese

Copii 1-3 ani: 5 ml pe zi, la o oră distanță de mese

Copii 3-6 ani: 7,5 ml pe zi, la o oră distanță de mese

Copii 6-12 ani: 10 ml pe zi, la o oră distanță de mese

Adulți: 10-20 ml pe zi, la o oră distanță de mese

Recomandări de administrare

În constipația tranzitorie: minim 2 săptămâni

În constipația cronică minim 2 luni pentru un efect de

- reeducare a reflexului de defecație

- antrenare a peristaltismului intestinal

prebiotice – inulină și Actilight® 950 P fructooligozaharide (FOS), suc concentrat de prune (Prunus domestica), mană de frasin (Fraxinus ornus), roiniță (Melissa officinalis)/(4:1), nalbă de pădure (Malva sylvestris)/(4:1), mușețel (Matricaria chamomilla)/(1-2:1), portocală dulce (Citrus sinensis), fenicul (Foeniculum vulgare).

* extracte standardizate

LAXODEP® sirop nu conține zahăr, gluten și lactoză.

Inulina și Actilight® 950 P fructooligozaharide

Complex de prebiotice, cunoscut mai ales pentru rolul de stimulare a creșterii bifidobacteriilor în colon, are și acțiune dovedită în reglarea tranzitului intestinal și combaterea constipației datorată capacității fibrelor de a crește masa scaunului. Astfel, ajută la ușurarea defecației, reducerea timpului de tranzit în tractul intestinal, combătând constipația.

Sucul concentrat de prune

Pruna este bogată în zaharuri, pectine, acid malic, acid citric, vitamine (A , B, C), flavonoide, potasiu, fier, calciu, magneziu, sodiu, mangan și carotenoide cu acțiune laxativă sigură. Este recomandată pentru copii și persoanele în vârstă.

Mana de frasin

Acțiunea sa laxativă (lactulose-like) și diuretică se datorează prezenței manitolului: este dificil de absorbit, reține apa în intestin, provocând astfel o creștere a masei fecale și stimulând peristaltismul. Pentru proprietățile sale laxative ușoare și gustul dulce, mana este foarte indicată atât pentru copii, cât și pentru femeile însărcinate: fără gust neplăcut, colici și greață.

Roinița

Bogată în ulei esențial și flavonoide, ajută la ameliorarea durerii abdominale cauzate de spasme ale musculaturii netede la nivel digestiv și de aerul în exces din intestin. Datorită acțiunii sale stomahice, este folosită ca un carminativ și spasmolitic în tulburările dispeptice (greața și flatulența): utilizată și împotriva vărsăturilor în sarcină. Datorită proprietăților sale antispastice, este utilă în tratamentul tuturor formelor de colită, colon iritabil, gastrită, greață și vărsături.

Nalba de pădure

Bogată în mucilagii, are acțiune antiinflamatoare, protectoare și emolientă asupra mucoasei intestinale inflamate. Mucilagiile sunt compuse din carbohidrați, care creează în apă soluții coloidale, cu proprietăți antiinflamatoare și emoliente locale. Fiind substanțe higroscopice, sunt facilitate peristaltismul și înmuierea scaunului. Este utilizată în tratamentul constipației, colitei și al sindromului intestinului iritabil.

Mușețelul și feniculul

Mușețelul are acțiune antiinflamatoare și spasmolitică, în special la nivelul mucoasei gastrice, datorită acțiunii sinergice a uleiului volatil (componentă lipofilă) cu flavonoidele (hidrofile). Feniculul are acțiune antispastică și prokinetică. Îmbunătățește tranzitul intestinal natural, previne formarea de gaze în exces și scurtează timpul de tranzit. Îmbunătățește digestia alimentelor și reduce contracțiile și spasmele mușchilor intestinali.

Dr. Phyto

Recomandare: Dr. Phyto

PHYTODEP protejeaza natural copilaria

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice inovative ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de primă intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburărilor functionale si a patologiei sugarilor și copiilor.

Categorie:Fitoterapie
De urmarit:DrPhyto.ro

Catalog produse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII