Totul despre colici

Totul despre colici

Totul despre colici

Pe scurt

  • "Ajutor, bebelusul meu are colici!" este un mesaj foarte des intalnit in Comunitatea Desprecopii.com. Colicile se manifesta ca o criza de plans aparuta la un sugar aparent sanatos, mai ales seara. Ei bine, cand colicile apar este bine sa stim cum sa actionam.

    Vestea buna pentru parinti, este ca de acum au la dispozitie un ebook extrem de atent realizat, despre colici.

    Descarca ebook-ul: Totul despre colici


    Ebookul cuprinde informatii precum: ce sunt colicile, metode de alinare a colicelor, semne de alarma si multe alte informatii utile.

Totul despre colici

Colicile bebelusului reprezinta una dintre cele mai frecvente cauze a vizitei la medic in primele trei luni de viata. Chiar daca nu este o problema medicala serioasa, perioada cu colici a bebelusului este la fel de de neplacuta atat pentru bebelusi cat si pentru parinti.

Ajutor bebelusul plange, e inconsolabil, am nervii pe bigudiuri si sunt asaltata de sfaturi din care nu mai inteleg nimic. Oare are colici? - spune o mamica pe Forumul Desprecopii.com 

In Comunitatea Desprecopii, pe Forumul site-ului si la rubrica de intrebari sunt sute de mesaje despre colici. 

Vestea buna: fiti calmi si optimisti - in cateva saptamani, colicile vor fi un capitol depasit din istoria voastra ca parinti. Mai presus de orice, nu cedati nervilor sau frustrarii! In plus, Desprecopii.com va pune acum la dispozitie un eBook care sa va ajute sa treceti cu brio peste aceasta perioada. Descarca eBook: "Totul despre colici" aici.  

Simptomele colicilor

Despre colici

Colicile afecteaza intre 5% si 19% dintre nou nascuti in prima luna de viata.

Cand apar colicile 

Colicile apar atunci cand gazele creeaza spasme abdominale dureroase si il fac pe bebelus sa planga incontrolabil, adesea ore in sir.

De obicei, gazele apar din cauza aerului pe care bebelusul il inghite in timpul mesei, mai ales daca este hranit cu biberonul. In cazul bebelusilor alaptati exclusiv, cauza colicilor nu poate fi intotdeauna determinata, putand indica o alergie la un anumit aliment consumat de mamica. Descarca ebook-ul: Totul despre colici

Cum ne ajutam copilul in caz de colici?

KEBENE Pro Baby este un dispozitiv medical indicat in caz de colici gazoase la sugari. Beneficiul lui KEBENE Pro Baby consta in asocierea dintre simeticona (ingredient activ) si probioticul Saccharomyces Boulardii (adjuvant activ). Astfel, Kebene Pro Baby protejeaza si regenereaza bariera biologica intestinala si in acelasi timp ajuta la eliminarea simptomelor suparatoare cum ar fi: durerea, crampele, senzatia de tensiune, eructatiile, flatulenta.

Din cuprinsul eBook-ului:

Ce sunt Colicile

Ce sunt colicile | Cauze si manifestari clinice

Colicile se manifesta ca o criza de plans aparuta la un sugar aparent sanatos, in general inspre seara, in jurul aceleiasi ore. In incercarea de a-l linisti, mama il pune la san dar bebelusul lasa sanul si plange mai departe...

Citeste mai departe: Care sunt cauzele aparitiei colicilor.

Remedii colici

Metode de alinare si remedii pentru colici

Ce se poate face cand copilul are colici? Chiar daca este o etapa pasagera, pana la disparitia acesteia trebuie linistit atat copilul cat si familia. Citeste despre reducerea stimulilor, zgomotele albe si alte metode de alinare.

Citeste mai departe: Metode de alinare si remedii

Semnale de alarma | Cand mergem la medic?

Ce se intampla daca sugarul are o criza puternice de plans. Este vorba de colici? Citeste care sunt semnalele care te pot determina sa mergi cu copilul la medic: varsaturi, letargie, modificarea respiratiei si alte semne de ingrijorare. 

Citeste mai departe: Semnalele de alarma

Efectele colicilor asupra familiei

Efectele principale ale colicilor asupra familiei sunt: anxietate si stres, certuri si tensiuni intre parteneri, abandonul alaptarii, vizite medicale in exces si investigatii paraclinice inutile, sindromul copilului zgaltait, etc. 

Citeste mai depaRTE: Ce poti sa faci ca sa eviti aceste efecte negative

Descarca ebook-ul: Totul despre colici