E fetiță sau băiețel? Iată ce semnale iți dau sânii tăi

E fetita sau baietel? Iata ce semnale iti dau sanii tai

E fetiță sau băiețel? Iată ce semnale iți dau sânii tăi

E fetita sau baietel in burtica ta? Bineinteles, exista multe legende si mituri care incearca sa prezica sexul bebelusului din burtica, pentru orice viitoare mami si tati care nu mai pot de curiozitate... si vor sa afle cat mai repede.

Potrivit scriitoarei și cercetatoarei Jena Pincott, femeile care poartă o fetita in burtica au sâni mai mari în timpul sarcinii decât femeile care poartă băieti - iată detalii.

veti citi
Esti insarcinata si nu stii daca e baietel sau fetita? Ei bine, masoara-ti saniii
Sânii pot anunta sexul bebelusului?
Gravidutele care poartă fete vor dezvolta sâni mai mari decât mamele care poartă băieți
Care este cea mai sigura metoda de a afla sexul bebelusului din burtica?
Alte metode pentru aflarea sexului din burtica

Esti insarcinata si nu stii daca e baietel sau fetita? Ei bine, masoara-ti saniii

Potrivit scriitoarei si cercetatoarei Jena Pincott, femeile care poartă o fetita in burtica au sâni mai mari în timpul sarcinii decât femeile care poartă băieți. Ea a descoperit că busturile cresc în medie cu 8 cm la mămicile purtătoare de fete, comparativ cu 6,3 cm la cele însărcinate cu băieți. În cartea ei, „Chocolate Lovers Have Sweeter Babies?”, Ea a explicat că se datorează faptului că fetusii de sex masculin produc mai mult testosteron care pot suprima creșterea sânilor.

Sânii pot anunta sexul bebelusului?

Poveștile si miturile babesti despre sarcina si sexul bebelusului abundă - iata avem aici o colectie 10 superstitii despre sarcina si ce mai spun babele despre sarcina

De pilda, un mit spune ca o burtica asezata mai sus prezice nasterea unui baiat in timp ce o burta care este mai joasa - este un semn sigur al unei fete.

Dar, jurnalista științifică Jena Pincott spune ca oamenii nu cauta indicii acolo unde trebuie ... iar primul indiciu spune ea, este dat de sanii viitoarei mamici. În cartea ei "Iubitoarele de ciocolată au bebeluși mai dulci?" (Souvenir Press, 2013), Pincott afirmă că mamele care poartă fete vor dezvolta sâni mai mari decât mamele care poartă băieți.

Gravidutele care poartă fete vor dezvolta sâni mai mari decât mamele care poartă băieți.

Pincott spune in cartea ei ca sânii unei femei care poartă o fată vor crește cu aproximativ 8 centimetri (3 centimetri), în timp ce cei ai unei femei care poartă un băiat vor crește doar 2,5 cm (6,3 cm). Ea a susținut că diferența se datorează cantității de testosteron creată de un făt mascul - hormonul amortizează creșterea sânilor.

Sperma tatălui determină sexul urmașilor săi: în timp ce o femeie oferă întotdeauna un cromozom X unui copil din ovul ei, sperma care fertilizează ovulul său oferă fie un al doilea cromozom X pentru o fată (XX), fie un cromozom Y pentru o baiat (XY). La nivel mondial, există aproximativ 107 bărbați concepuți pentru fiecare 100 de femei concepute, din cauza vârstei parentale, a stresului, a stadiului ciclului de ovulație al mamei și alți factori.

Care este cea mai sigura metoda de a afla sexul bebelusului din burtica?

In prezent, sexul fatului poate fi aflat printr-un test non-invaziv - un test de sange -  (testul NIPT) - prin detectarea in sange a cromozonilor de sex ai bebelusului.

O ecografie este si ea sigură, dar poate fi inexactă la determinarea sexului unui copil dacă este efectuată înainte de 18 săptămâni de sarcină.

O alta modalitate de a afla sexul unui făt în curs de dezvoltare amniocenteza, care este 100% exactă, dar are un risc de avort.

Alte metode pentru aflarea sexului din burtica

Calculatorul sexului bebelusului

Testul cu bicarbonat de sodiu pentru a afla sexul bebelusului - iata cum se face si care cat de corect este

Harta concepției la chinezi - află dacă vei avea fetiță sau băiețel

Semne ale organismului mamei ce anunta sexul copilului

Testul verighetei

Calendarul lunar chinezesc

Sarea si sexul copilului din burtica

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII. Iata asadar cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

 autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate - © 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII