Calendar cu... pisici

Calendar cu... pisici

Calendar cu... pisici

  • Ne-am obisnuit ca la fiecare sfarsit de an sa ne delectam cu calendare in care gratia top modelelor, ajutata adesea in mod semnificativ de performanta photoshopului, incanta ochiul privitorilor, mai ales al celor masculini. Cine s-ar fi gandit insa ca gratia felina a top modelelor poate fi inlocuita, la propriu, de... feline?

Ne-am obisnuit ca la fiecare sfarsit de an sa ne delectam cu calendare in care gratia top modelelor, ajutata adesea in mod semnificativ de performanta photoshopului, incanta ochiul privitorilor, mai ales al celor masculini. Cine s-ar fi gandit insa ca gratia felina a top modelelor poate fi inlocuita, la propriu, de... feline?
 
Unul dintre calendarele care fac concurenta in acest sfarsit de an celor cu supereve gratioase, este un exemplar inedit cu pisici care pozeaza in diverse tinute, apartinand ultimei colectii a casei de moda United Bamboo.

Designerul Miho Aoki, director al casei de moda United Bamboo, a declarat ca ideea unei colectii pentru pisici i-a venit dupa ce a constatat ca pisica sa, TG, are o adevarata pasiune pentru moda haute-couture. Initial, totul a fost o gluma. Miho Aoki a facut cateva hainute pentru pisicuta sa si a pozat-o pe aceasta in diverse tinute.

Ulterior i-a venit ideea unui eveniment mai amplu, mai ales dupa ce si-a dat seama ca toata lumea din jurul sau este iubitoare de pisici, de la asistenta personala, la agentul de vanzari.

Zis si facut! Casa de moda a organizat un casting pentru pisici si a selectat cele mai frumoase exemplare pentru a poza intr-un calendar de promovare a ineditei colectii. Sedintele foto au fost o adevarata provocare, dupa declaratiile designerului.

Unele dintre feline au fost greu de stapanit, in timp ce altele se pare ca au in sange postura de top model. Ne intrebam cum ar fi reactionat cele mai agitate, in cazul in care colectia ar fi cuprins deopotriva si piese vestimentare pentru catei.

Un mare avantaj al calendarului este acela ca nu a fost nevoie deloc de utilizarea photoshopului pentru ajustarea dimensiunilor pisicilor. Superevele top modele pot fi, asadar, invidioase din acest punct de vedere. Nu degeaba denumirea pe care o poarta mersul pe podium (catwalk) se refera la... pisici.

Despre fericire mai cititi:

Despre fericirea in doi, cititi:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII