Perfect echipat pentru a explora lumea împreună cu bebelușul tău

Perfect echipat pentru a explora lumea impreuna cu bebelusul tau

Perfect echipat pentru a explora lumea împreună cu bebelușul tău

Primele călătorii împreună cu bebelușul tău sunt ca o expediție bine planificată în necunoscut. Pe măsură ce micuțul tău descoperă lumea, tu ai ocazia să redescoperi minunile din jurul nostru fie că e vorba de arbori, păsări sau nori călători. Pentru a te bucura însă de o experiență cu adevărat completă, e bine ca nimic să nu intervină pe parcursul acestor minunate expediții.

Ce să punem în geanta de scutece?

Alături de un cărucior sau de un marsupiu, geanta pentru scutece face parte din echipamentul de bază. Este cel mai important echipament al copilului, la urma urmei, conține toate ustensilele utile pentru călătorie. Cele mai importante ajutoare de zi cu zi sunt disponibile la dm drogerie markt.

Lista pentru geanta de scutece ar trebui să conțină:

 Scutece: în geanta pentru scutece ar trebui să fie întotdeauna două-trei scutece. Cele de la babylove asigură protecție și pielea bebelușului poate respira cu ușurință.
 Aleze: pot fi amplasate oriunde și oferă întotdeauna o suprafață igienică pentru schimbarea scutecelor. De exemplu, alezele deosebit de moi de la babylove ocupă puțin spațiu și au un strat de celuloză extrem de rezistent, pentru a preveni îmbibarea.
 Șervețelele umede: recomandarea noastră este să alegeți șervețelele umede cu 99% apă de la babylove, care nu doar curăță cu delicatețe zona scutecului bebelușului, dar sunt și adevărate minuni atunci când vine vorba de îndepărtarea petelor.
 Cremă de protecție a rănilor: purtarea scutecului își pune amprenta asupra pielii delicate a bebelușului. Pentru a o proteja împotriva iritațiilor sau pentru a calma inflamațiile, cremele de protecție a rănilor ajută pielea formând o peliculă protectoare împotriva umezelii de pe piele, pentru a preveni apariția rănilor.
 Saci pentru scutece: unde să punem scutecul plin? Cu pungile igienice pentru scutece de la babylove, această problemă se rezolvă ușor. Pur și simplu împachetați scutecul, introduceți-l în pungă și aruncați-l oricând aveți ocazia.
 Jucărie: o jucărie mică zornăitoare sau o jucărie de pluș oferă bună dispoziție și divertisment în unele momentele (plictisitoare).
 Schimb de haine: nu știi niciodată ce surprize îți poate rezerva călătoria, așa că ia întotdeauna haine de schimb pentru copii.
 Cremă solară și/sau cremă de protecție împotriva frigului: pielea bebelușului este foarte sensibilă la influențele externe. Prin urmare, o cremă de protecție solară sau împotriva frigului, perfect concepută pentru nou-născuți, ar trebui să se afle întotdeauna în geanta de scutece.
 O mică gustare: aceasta este importantă atât pentru bebe, cât și pentru mamă. Pentru cel mic un piure de fructe de la babylove, iar pentru mamă un baton cu cereale de la dmBio sunt alegeri excelente.
 Dischete pentru sâni: cele de la babylove au o capacitate mare de absorbție și îți protejează hainele de scurgerile de lapte, care sunt frecvente în primele luni de alăptare. Pernuțele sunt moi și atât de subțiri, încât nu se văd prin sutien.

babylove este disponibil doar la dm

Fie că este vorba de nutriție, îngrijire, scutece sau accesorii, babylove răspunde nevoilor speciale ale bebelușilor și mamelor. La fel ca în cazul tuturor mărcilor dm, produsele babylove sunt fabricate în principal în Germania. Materiile prime, rețetele și ingredientele atent selecționate sunt testate, garantând aceeași calitate, indiferent de țara în care produsul babylove se comercializează.

Puteți găsi mai multe tutoriale sau informații despre igiena sugarului pe link-ul următor: cursdepuericultura.ro

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️