WELLBORN a deschis prima Maternitate Boutique din România

WELLBORN a deschis prima Maternitate Boutique din Romania

WELLBORN a deschis prima Maternitate Boutique din România

Nașterea este un eveniment magic în viața fiecărei femei și tocmai pentru a se păstra acest miracol, Wellborn a introdus un nou concept de maternitate - Maternitatea Boutique. La Wellborn, atât mama cât și bebelușul au parte de atenția și grija unei echipe medicale bine pregătite, într-un spațiu modern, special creat pentru confortul lor.

Maternitatea Wellborn închide cercul serviciilor medicale dedicate femeii

Medici renumiți au grijă de sarcină de la punctul de pe ecranul ecografului până în momentul nașterii, în condiții de siguranță și atmosferă caldă. Pacientele beneficiază de o abordare 360° și de echipamente la cele mai înalte standarde europene.

Directorul General al Rețelei Medicale Wellborn, dr. Silviu Predoi:

“În Bucureşti am închis cercul de servicii medicale oferite femeilor și copiilor prin deschiderea maternităţii. Vom asigura astfel toate serviciile medicale care pot fi oferite unei femei, de la zona de infertilitate, la naşteri, operaţii de ginecologie, screening pentru cancerul mamar sau cancerul de col uterin, urmărirea gravidelor. Prin clinica de pediatrie Wellborn Charles de Gaulle asigurăm şi serviciile medicale de excelență pentru copii. Suntem singura rețea medicală care are în componență 2 Centre de Excelență în Reproducere Umană Asistată. În acest moment, avem un sistem complet.”

Cât costă nașterea la Wellborn?

Maternitatatea Boutique Wellborn a fost gândită special pentru confortul mamei și a copilului. Pentru a păstra ideea de intimitate și siguranță, maternitatea dispune de 12 paturi. Compartimentul de spitalizare continuă este de tip “romming in” și este compus din saloane cu 1 si 2 paturi. De asemenea, sunt 2 Săli de operație Ginecologie/Obstetrică-Ginecologie cu dotări de ultimă generație, 2 Săli ultramoderne de naștere naturală, cu salon pre-travaliu și salon post-partum, Departament Neonatologie, cu zonă dedicată pentru terapia intensivă neonatală și Zona ATI adulți. Mamele și nou născuții au la dispoziție tot ce le trebuie, pe toată perioada spitalizării.

Directorul General al Rețelei Medicale Wellborn, dr. Silviu Predoi:

“Vorbim de confort de 5 stele și în aceeași notă am gândit și pachetele de naștere. Ele sunt personalizate și fiecare poate alege ce crede că i se potrivește. Pachetele pentru o naştere încep de la 1.200 de euro. Acest pachet include două nopţi de spitalizare în rezerva standard și poate fi accesat dacă se rezervă în primele 12 săptămâni de sarcină. Mai avem încă 2 pachete: unul de 2200 de euro si unul Premium de 2.800 de euro. Acestea includ 3 nopţi de spitalizare, teste de screening pentru bebeluş şi alte servicii. ”

Rețeaua Medicală Wellborn are în componență 2 spitale și 2 clinici în București - Spitalul Wellborn Băneasa, Spitalul Wellborn Militari, Clinica Wellborn Charles de Gaulle și Clinica Wellborn Domenii. Maternitatea Wellborn funcționează în cadrul Spitalului Wellborn Militari.
De asemenea, mai are și un centru medical în Târgoviște, Promed System, care are în componență 3 clinici, cu un Centru de Excelență în Radiologie și Imagistică Medicală.

Rețeaua Medicală Wellborn este singura rețea medicală din România, care are în componență 2 CENTRE DE EXCELENȚĂ ÎN REPRODUCERE UMANĂ ASISTATĂ, și este dedicată în exclusivitate sănătății femeii, a cuplului și a copiilor.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII