Celulele stem recoltate din cordonul ombilical - Pentru ce tipuri de afecțiuni sunt benefice?

Celulele stem recoltate din cordonul ombilical - Pentru ce tipuri de afectiuni sunt benefice? | video | Desprecopii.com - Canal YouTube

Celulele stem ombilicale pot fi folosite atât în patologia hematologică malignă, cât și non malignă. Din patologia non malignă putem să amintim talasemia majoră sau anemia plastică dintre cele mai frecvente transplantate. Iar din patologia malignă aducem ca exemplu leucemia acută. Este o patologie frecvent întâlnită în jurul nostru, deși ea este o patologie rară.

• Dar mai multe detalii importante despre acest subiect, ne spune doamna Dr. Cristina Predescu, Medic hematolog.

Transplantul de celule stem poate fi salvator

Ca tratament pentru aceasta, transplantul de celule stem este unica șansă de a aduce boala în remisiune și de a prelungi viața. Speranța de viață în leucemia acută este foarte scurtă, până la un an de zile, depinzând de tipul de leucemie, dar transplantul de celule stem este salvator în aceste condiții. Ar trebui sa li se explice pacienților mult mai în detaliu la ce pot folosi aceste celule și toate patologiile, în special cele nonmaligne, pentru că acolo s-au făcut progresele cele mai importante, fiind destul de frecvente, precum autismul.

Celulele stem pot fi folosite pentru a trata autismul

Foarte puțini știu că aceste celule stem pot fi folosite pentru a trata autismul, o boală pe care o întâlnim și de care auzim la televizor zi de zi. Acum, la 30 de ani după primul transplant de celule stem din cordonul ombilical, următorii 10 ani se văd ca fiind foarte valoroși pentru progresul în această direcție, datorită în mare ultimelor tehnologii care au ajutat la înmulțirea acestor celule înafara corpului uman, pentru a putea crea o cantitate suficientă în a trata cât mai mulți bolnavi și patologii cât mai diverse.

Descoperirea celulelor mezenchimale ajută totodată la tratarea multor patologii, inclusiv din ortopedie, neurologie, ginecologie.

 

Pachetele Biogenis

Cât costă recoltarea?

Biogenis este o bancă de celule stem privată ce face parte din grupul FamiCord, grup European de bănci de celule stem cu locaţii de stocare proprii, partenere şi comerciale în România, Spania, Letonia, Polonia, Germania, Italia, Ungaria, Croaţia, Serbia, Bosnia Herzegovina, Statele Unite.

Accesează mai jos pagina unde sunt explicate clar pachetele de recoltare Biogenis şi preţurile acestora.

Consultă lista de prețuri

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️