Bye-bye, greață! Cum să vă bucurați de drumurile lungi alături de copil, fără vreun disconfort

Bye-bye, greata! Cum sa va bucurati de drumurile lungi alaturi de copil, fara vreun disconfort

Bye-bye, greață! Cum să vă bucurați de drumurile lungi alături de copil, fără vreun disconfort

Pe scurt

  • Drumurile lungi cu copiii pot fi o experiență minunată, dar pot fi și obositoare, atât pentru părinți, cât și pentru copii. Unul dintre cele mai comune simptome pe care le întâmpinăm în timpul călătoriei este senzația de greață. Deși este o problemă obișnuită, poate fi extrem de deranjantă și ne poate strica întreaga călătorie. Însă, există câteva trucuri simple și eficiente care pot ajuta la evitarea grețurilor în timpul călătoriilor cu copiii.

Trucuri simple și eficiente care pot ajuta la evitarea senzației de greață

Primul lucru pe care îl poți face pentru a evita greața în timpul călătoriei, este să nu-i oferi copilului mâncare grea sau grasă cu cel puțin o oră înainte de călătorie. Dar, îi poți oferi în schimb mici cantități de alimente ușoare (cum ar fi biscuiți sau fructe) în timpul călătoriei, pentru a evita supraalimentarea, care poate agrava greața.

Un alt truc simplu pentru a evita greața în timpul călătoriei este să asiguri o circulație bună a aerului în mașină. Deschide geamurile sau pornește aerul condiționat pentru a menține o temperatură confortabilă și pentru a evita acumularea de gaze în interiorul mașinii.

Ghimbirul - un aliat de încredere al copiilor

Deși există multe modalități de a preveni greața în timpul călătoriilor, uneori aceasta poate fi inevitabilă, mai ales în cazul copiilor care au un sistem digestiv sensibil. În astfel de situații, ghimbirul poate fi de mare ajutor.

Ghimbirul este o plantă medicinală cu proprietăți antiinflamatorii și antiemetice, ceea ce înseamnă că poate ajuta la reducerea inflamației și la prevenirea grețurilor și a senzației de vomă. Ghimbirul poate fi utilizat sub formă de ceai, tinctură, sirop sau pastile.

În cazul copiilor, ghimbirul poate fi administrat și sub formă de ceai. Pentru a pregăti ceaiul de ghimbir, trebuie să adaugi o bucată mică de rădăcină de ghimbir proaspătă într-o cană cu apă fierbinte și să o lași să stea timp de 5-10 minute. După aceea, poți adăuga puțină miere pentru a-i da un gust mai plăcut. Este important să nu exagerezi cu cantitatea de ghimbir, deoarece poate avea un gust puternic și picant, care poate fi deranjant pentru unii copii.

NAUSOLVIT® conţine în compoziţia sa extract standardizat de ghimbir care blochează receptorii gastrici implicaţi în reflexul vomei, ducând, astfel, la o reducere a stării de greață. Cu NAUSOLVIT®, de la Dr. Phyto, cel mic scapă rapid de simptomele cauzate de răul de mișcare.

Nu lăsa răul de mișcare să vă distrugă o altă vacanță de familie sau o călătorie cu mașina pentru a-i vedea pe bunici. Administrează-i copilului Nausolvit® cu 30 min înainte de plecare și veți avea o călătorie liniștită!

Fitoterapia și tratamentele naturale previn răul de mișcare - NAUSOLVIT® PICĂTURI ORALE

Nausolvit® picături orale conține extract standardizat de ghimbir, fiind indicat în combaterea răului de mișcare și în reducerea stărilor de greață și vărsături legate de consumul excesiv de alimente și tratament medicamentos.

Ghimbirul blochează receptorii gastrici serotoninergici implicaţi în reflexul vomei, ducând astfel la o reducere a stării de greaţă:

Acţiune antiinflamatoare prin capacitatea de a influenţa activitatea Cox şi Lox, diminuând producţia de prostaglandine proinflamatoare.
Blocarea receptorului serotoninergic care duce la o creştere a eliberării de acetilcolină, neurotransmiţător capabil să crească motilitatea gastrică -> acţiune prokinetică -> stimulează secreţiile salivare, biliare şi gastrice -> efect colagog şi hepatoprotector.

NAUSOLVIT® PICĂTURI ORALE: Citeste prospectul | Cumpara online

 

Supliment alimentar cu extract din plante şi îndulcitori

BENEFICII:

 Previne starea de rău de mişcare.
 Reduce stările de greaţă.
 Îmbunătăţeşte digestia.
 Calmează crampele abdominale.

Combaterea răului de mişcare

Tulburărilor digestive legate de consumul excesiv de alimente şi tratament medicamentos

Cumpara NAUSOLVIT® PICĂTURI ORALE | 39.30 lei

Copii 6 luni - 1 an: 2 picături/kg corp o dată pe zi

Copii 1 – 3 ani: 10 picături de 3 ori pe zi

Copii 3 – 6 ani: 15 picături de 3 ori pe zi

Copii 6 – 12 ani: 20 picături de 3 ori pe zi

Adulti: 20 picaturi de 3-4 ori pe zi

*0.5 ml de produs este echivalentul a 10 picături.

Extract standardizat de ghimbir (Zingiber officinalis)

 

Dr. Phyto

Recomandare: Dr. Phyto

PHYTODEP protejeaza natural copilaria

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice inovative ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de primă intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburărilor functionale si a patologiei sugarilor și copiilor.

Categorie:Fitoterapie
De urmarit:DrPhyto.ro

Catalog produse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII