Secretul unui Crăciun ușor de digerat si strategii pentru o burtică fericită

Secretul unui Craciun usor de digerat si strategii pentru o burtica fericita

Secretul unui Crăciun ușor de digerat si strategii pentru o burtică fericită

Pe scurt

  • Crăciunul este momentul magic al anului, plin de bucurie. Pentru cei mici, această perioadă este cu atât mai specială, deoarece și burtica lor sensibilă poate avea nevoie de atenție sporită în timpul festinurilor. Iată câteva strategii și un supliment alimentar recomandat de Dr. Phyto pentru a asigura o digestie fericită și sănătoasă la cei mici în această perioadă festivă.

Magia Crăciunului în farfurie

Cu sărbătorile de iarnă în toi, atmosfera magică a Crăciunului aduce bucurie și emoție în inimile noastre. Însă, odată cu toate aceste delicii festive, vine și grija pentru burtica micilor noștri. Cum să facem ca această perioadă să fie nu doar plină de cadouri și lumini strălucitoare, ci și sănătoasă pentru sistemul digestiv al copiilor noștri? Descoperă secretul unui Crăciun ușor de digerat și strategiile pentru a menține o burtică fericită a celor mici.

Optează pentru variante sănătoase: Înlocuiește deserturile bogate în zahăr cu alternative mai sănătoase, precum fursecuri cu fulgi de ovăz sau fructe proaspete. Poți transforma clasicele rețete de prăjituri în variante mai sărace în zahăr și grăsimi, menținând totodată gustul delicios.

Include alimente digestive: Adaugă în meniu alimente ușor de digerat, cum ar fi iaurtul cu probiotice, care susține flora intestinală sănătoasă. Suplimentele de enzime digestive pot fi, de asemenea, o opțiune bună pentru a facilita procesul de digestie.

Meniuri echilibrate: Planifică mesele astfel încât să includă o combinație de proteine, carbohidrați, grăsimi sănătoase și fibre. Această abordare echilibrată asigură o digestie mai lină și o absorbție optimă a nutrienților.

Strategii pentru o burtică fericită

Încurajează hidratarea: Asigură-te că cei mici consumă suficientă apă, deoarece hidratarea corespunzătoare susține digestia și menține tractul intestinal în mișcare.

Mese regulate: Păstrează un program regulat de mese pentru a evita suprasolicitarea sistemului digestiv al copiilor. Mesele regulate și porțiile adecvate contribuie la o digestie mai eficientă.

Promovează mișcarea: Implică-ți copiii în activități fizice plăcute, precum o plimbare prin zăpadă sau un joc distractiv în casă. Mișcarea ușoară stimulează circulația și ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos.

Odihnă corespunzătoare: Un somn bun este esențial pentru un sistem digestiv sănătos. Asigură-te că cei mici beneficiază de suficientă odihnă pentru a permite organismului să se refacă și să funcționeze eficient.

Secretul unui Crăciun perfect cu copiii

Pentru a face din Crăciun o experiență ușor de digerat și plină de bucurie, secretul constă în echilibru și atenție la nevoile burticii copiilor. Făcând alegeri alimentare sănătoase, promovând un stil de viață activ și menținând un ritm regulat, vom crea nu doar amintiri frumoase, ci și un Crăciun în armonie cu burtica micilor exploratori ai sărbătorilor.

Așa că lasă magia să se resimtă nu doar în decoruri și cadouri, ci și în alegerile sănătoase pe care le faci pentru cei mici. Un Crăciun fericit începe cu o burtică fericită!

ENZYSOL® Plicuri - Pentru o digestie ușoară și un copil fericit

Dacă copilul se confruntă cu simptomele neplăcute ale dispepsiei sau intoleranțelor alimentare, ENZYSOL® plicuri este răspunsul la problemele de digestie. Acest supliment alimentar inovator pe bază de enzime digestive are multiple beneficii:

 Ameliorează simptomele neplăcute: acționează rapid pentru a reduce greața, vărsăturile și disconfortul abdominal asociate dispepsiei.
 Sprijină diversificarea alimentației: este un aliat de încredere pentru a asigura o tranzitie lină și sănătoasă.
 Optimizează absorbția nutrienților: Enzimele digestive din ENZYSOL contribuie la o absorbție eficientă a nutrienților din alimente.

Cum funcționează ENZYSOL® plicuri?

ENZYSOL acționează asupra compușilor alimentari, transformându-i în nutrienți simpli și ușor de absorbit. Formula sa inovatoare este concepută pentru a oferi o digestie optimă, indiferent de provocările gastronomice ale Crăciunului.

Cu ENZYSOL, micuții tăi se pot bucura de magia Crăciunului fără să fie deranjați de problemele digestive. Asigură-le o burtică fericită și plină de energie în această perioadă specială!

Fii gata să trăiești un Crăciun cu adevărat ușor de digerat alături de cei mici!

ENZYSOL® plicuri : Citește prospectul | Cumpără online

BENEFICII:

 Previne și combate dispepsia și intoleranțele alimentare și simptomele asociate acestora (greață, vărsături, senzație de plenitudine abdominală, flatulență, disconfort sau durere abdominală etc.);
 Susține digestia sugarului în perioada diversificării alimentației;
 Favorizează absorbția optimă a nutrienților;
 Contribuie la funcționare normală a tractului gastrointestinal.

Tratamentul și profilaxia dispepsiei funcționale;

Tratamentul și profilaxia intoleranțelor alimentare cauzate de deficitul enzimatic;

Ameliorarea simptomatologiei cauzate de excesele alimentare, dar și a simptomatologiei generată de dietele vegetariene sau lacto vegetariene;

Tratamentul adjuvant în sindroamele de malabsorbție.

Cumpara ENZYSOL® plicuri | 41.50 RON

Conținutul unui plic se dizolvă în 250 ml de apă plată sau ceai neîndulcit.

Sugari 6 luni-1 an: 1 plic/zi, cu recomandarea medicului;

Copii 1-3 ani: 2 plicuri/zi;

Copii 3-12 ani: 3 plicuri/zi;

Adulți: 4 plicuri/zi.

Fructoză, sorbitol, mix enzimatic (amilază, protează, glucoamilază, lipază, celulază, lactază, pectinază), bromelaină din ananas 2500 GDU/g (tulpină din Ananas comosus (L.) Merr), aroma de ananas, dioxid de siliciu (agent antiaglomerant)

*in baza de maltodextrină (agent de ingroşare).

 

Dr. Phyto

Recomandare: Dr. Phyto

PHYTODEP protejeaza natural copilaria

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice inovative ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de primă intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburărilor functionale si a patologiei sugarilor și copiilor.

Categorie:Fitoterapie
De urmarit:DrPhyto.ro

Catalog produse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII