Retete pentru copii reinventate de bucatarul Unisol (concurs)

Retete pentru copii reinventate de bucatarul Unisol (concurs)

Retete pentru copii reinventate de bucatarul Unisol (concurs)

Bucatarul Unisol reinventeaza mancarea preferata a copilului tau! citeste mai departe

Trimite unui prieten Adauga la favorite Tipareste

7 voturi -  Evalueaza

 Topicul de concurs il puteti accesa AICI  

 

CONCURS: Retete pentru copii reinventate de bucatarul Unisol

Alaturi de sponsorul nostru Unisol, va invitam din nou cu mare drag la un alt concurs minunat, ce are ca obiectiv reinventarea unor retete, si nu de oricine: chiar de insusi Bucatarul Unisol, Adrian Hadean !

La concursul "Retete pentru copii reinventate de bucatarul Unisol " se poate participa scriind pe forum sau prin mail la info@desprecopii.com cu mentiunea "Pentru concurs UNISOL".


 

Ce puteti castiga la acest concurs?

 

Premiul 1: Friteuza Philips HD6159, 2000 W, 1.3 kg

Premiul 2: Mixer multifunctional Zelmer 381.61 Expressive, 400W, cu bol rotativ 3L, blender, cana

Premiul 3: Robot de bucatarie Heinner KitchenKing FP-7070, 800 W, 1.5 l blender, 2.4 l bol

 

Pentru a afla cum puteti participa la concurs cititi regulamentul:

REGULAMENT OFICIAL

 

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina.

 

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru,  va puteti inregistra aici .

 

3. PERIOADA DE DESFASURARE

 

Concursul se va desfasura incepand cu data de  16 Octombrie 2012 si se va incheia la data 16 Noiembrie 2012 . Inscrierile in concurs se vor opri la data 16 noiembrie 2012. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. Castigatorii vor fi anuntati pe forum, la topicul de concurs pe data de 18 Noiembrie 2012.

 

4. MECANISMUL CONCURSULUI

 

Cum se participa la concurs :

Se poate participa scriind pe forum la ACEST topic , sau daca nu esti membru poti trimite mail la info@desprecopii.com cu reteta, cu mentiunea "Pentru concurs UNISOL". Daca doriti sa deveniti membru, va puteti inregistra aici .

Pentru a intra in concurs:

Posteaza  in cadrul ACESTUI subiect sau prin mail la adresa info@desprecopii.com  cu subiectul "Pentru Concurs Unisol " o reteta pentru copii, o reteta preferata a copilului tau chiar. Cele mai votate 3 retete vor fi reinterpretate de bucatarul Unisol, Adrian Hadean - mai multe detalii despre acesta puteti gasi aici

 

Cu cate retete puteti participa?
Puteti sa va inscrieti in concurs cu un numar maxim de 5 retete .

 

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

 

IMPORTANT!
Nu trimiteti mai mult de o reteta in cadrul aceluiasi mesaj, pentru a putea fi votata fiecare in parte!

Castigatorii vor fi desemnati prin vot public 
Mod de votare: Se voteaza public de orice membru desprecopii.com cu ThumbsUp (  ) la mesaje pentru cea mai buna reteta care va fi interpretata de Bucatarul Unisol, Adrian Hadean

Membrii desprecopii.com vor avea prioritate la premii.

Dupa votari, selectia finala a castigatorilor se face si in functie de like-ul pe Facebook a Comunitatii Desprecopii.com astfel: 1 punct suplimentar daca ai dat like la Comunitatea Desprecopii sau esti prieten cu Desprecopii - acest ultim lucru trebuie verificat si demonstrat

 

6. PREMII

 

Exista 3 premii ce constau in:

Premiul 1: Friteuza Philips HD6159, 2000 W, 1.3 kg
Premiul 2: Mixer multifunctional Zelmer 381.61 Expressive, 400W, cu bol rotativ 3L, blender, cana
Premiul 3:
Robot de bucatarie Heinner KitchenKing FP-7070, 800 W, 1.5 l blender, 2.4 l bol

Premiile nu se acorda in bani.

 

7. EXPEDIEREA PREMIILOR

 

Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, moderatorul Anda08 in termen de 7 zile. Castigatorii vor fi informati de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Din pacate, castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile, vor pierde premiul iar premiul va fi acordat urmatorului clasat.

 

8. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

 

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 18 Noiembrie 2012 pe forumul Desprecopii.com
ATENTIE! Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prim mesaj privat moderatorul Anda08 in termen de 7 zile . Din pacate, castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile lucratoare, vor pierde premiul iar premiul va fi acordat urmatorului clasat.

 

9. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

 

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

 

10. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

 

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

 

11. DISPOZITII FINALE

 

Pentru a participa la acest concurs, participantii trebuie sa fie siguri ca sunt detinatorii drepturilor de autor ale respectivelor fotografii, respectand legile de proprietate intelectuala ale Uniunii Europene. Trimitinad poze pentru a intra in concurs, participantii  la acest concurs, sunt implicit de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

 

12. INCETAREA CONCURSULUI

 

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

 

13. LITIGII Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SUCCES!

 

Va recomandam sa mai cititi si:

 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)

Aperitive si snackuri
Bucatarie Internationala
Conserve pentru iarna
Mancaruri bebe si copii 0-3 ani
Mancaruri cu legume
Prajituri
Salate
Supe si ciorbe
Conserve de fructe
Deserturi diverse
Mancaruri cu carne
Pizza si paste

5 comentarii din 18
Trimis de KUI ANISOARA

UNDE VEDEM CASTIGATORII?

Trimis de POSTOLACHE MIHAELA

unde putem vedea castigatorii?

Trimis de postolache mihaela

Copilului meu ii place la nebunie cartofi natur cu file de peste la aburi , o reteta usor de pregatit.Nu pot face foarte multe preparate care necesita folosirea unui blender deoarece inca nu am.

Trimis de parvu

Ingrediente1 lingurita cu scortişoară3 linguri cu unt4 linguri cu miere50 ml ulei unisol25 g drojdie500 g făină100 g nuci800 g pruneMod de preparare1.Cerne făina într-un castron. În mijloc, pune drojdia dizolvată în 125 ml apă călduţă cu sare. 2.Adaugă uleiul unisol, mierea și untul. Frământă un aluat și lasă-l la crescut. 3.Întinde aluatul într-o tavă unsă cu unt. Înţeapă cu furculiţa, după care așază prunele fără sâmburi. 4.Presară deasupra nucile măcinate și scorţișoara. Coace la cuptor cam 30-40 de minute.

Trimis de Mihaela Ciochina

Pentru concurs unisol. Prajitura cu mere: ingrediente: 2 kg de mere, mirodenii (vanilie, rom), 1 cana de zahar, 1plic praf de copt, 4 oua, faina cat cuprinde. Preparare: se curata merele de coaja, se dau pe razatoarea mare, se amesteca cu 1 cana zahar, 1 plic praf de copt, 1 plic zahar vanilat. Se lasa la macerat 30 min. Se adauga apoi peste ele 4 oua, esente, sare, faina atat cat sa nu fie f tare. Se pune in tava peste foaie de copt. Se lasa cam 30 min. Dupa ce se raceste se adauga o glazura facuta pe foc incet din 5 linguri de lapte, 1 pachet de unt, 5 linguri de zahar, cacao. Se amesteca pe foc pana se ingroasa. Se lasa la racit si se toarna peste blat. Este extraordinar de buna...pofta mare!!!

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.