Anna Wintour, regina de gheata a modei are ambitii in diplomatie

Anna Wintour are ambitii in diplomatie

Anna Wintour are ambitii in diplomatie

  • Daca numele nu va suna cunoscut, sigur ii recunoasteti linia bob perfecta si ochelarii negri Chanel dupa care se ascunde la prezentarile importante de moda.

Daca numele nu va suna cunoscut, sigur ii recunoasteti linia bob perfecta si ochelarii negri Chanel dupa care se ascunde la prezentarile importante de moda.

Anna Wintour, redactor sef la editia americana Vogue (biblia fashionistelor) taie si spanzura in lumea modei.

Timp de 23 de ani ea hotaraste ce trenduri urmam, ajuta sau darama creatori si case de moda. The devil wears Prada, asa se numeste cartea si filmul inspirate de personalitatea ei.

Succesul cu care-i este rasplatita munca la Vogue, perfectionismul dar si personalitatea inabordabila i-au adus imaginea de regina de gheata!

Se pare ca Anna, acum la 63 de ani, are ambitii in diplomatie si ca Obama ar avea un post diplomatic pentru ea in Franta sau Anglia. Ceva obisnuit in America - presedintii americani rasplatesc pe cei ce sponsorizeaza campaniile electorale cu posturi de ambasadori.

Anna, o infocata sustinatoare Obama a reusit sa stranga 40 de milioane de dolari, printre altele organizand "dinners" pentru celebritati, (un loc la masa 40 de mii de dolari) iar drept multumire, Obama ii ofera un post de ambasador.

Criticile nu au intarziat sa apara, iar gurile rele il numesc pe Obama presedintele celebritatilor si se intreaba ironic daca oare Steven Spielberg va fi noul ambasador in Elvetia?

Pentru Anna o noua provocare dar si o alegere dificila. Va trebui sa renunte la regatul ei in care este regina, obisnuita sa dea ordine si toti sa i se supuna. Ca ambasador va fi nevoita sa asculte de presedinte, sa dea socoteala expertilor si specialistilor in probleme politice.

Destinatiile par s-o avantajeze in orice caz: Paris sau la Londra, ambele regate ale modei, ofera alte perspective fata de un post diplomatic undeva in Ulaanbataar sau Ouagadougou.

Despre moda, stil si filozofii: 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Editorial

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII