Andreea Marin Bănica: sarcina, o neasteptata implinire

Andreea Marin Bănica: sarcina, o neasteptata implinire

Andreea Marin Bănica: sarcina, o neasteptata implinire

  • După multi ani de speculaţii în presă şi titluri inflamate pe prima pagina a ziarelor de scandal, Andreea Marin Bănica a anuntat în cadrul emisiunii proprii ca in sfarsit, minunea se intampla: traind povestea de dragoste a vietii ei langa Stefan si cu multa credinta in Dumnezeu, reusise ceea ce pana atunci nu putuse duce la capat: era insarcinata! Pe masura ce data nasterii Violetei se apropie, programul Andreei e din ce in ce mai incarcat: filmeaza emisiuni in avans, vrea sa lase totul in regula, e si mai ocupata decat de obicei. Cand i-am spus ca mamicile de pe forumul Desprecopii.com vor sa afle ce mai face, mi-a zis “Raspund cu placere, dar trimite-mi intrebarile pe mail si imediat ce am o clipa libera, le scriu.” ...

"Mi-am lasat mintea si sufletul in mainile lui Dumnezeu si mi-am zis ca, daca El o sa vrea, o sa se intample, daca nu, nu."

După multi ani de speculaţii în presă şi titluri inflamate pe prima pagina a ziarelor de scandal, Andreea Marin Bănica a anuntat în cadrul emisiunii proprii ca in sfarsit, minunea se intampla: traind povestea de dragoste a vietii ei langa Stefan si cu multa credinta in Dumnezeu, reusise ceea ce pana atunci nu putuse duce la capat: era insarcinata!

Pe masura ce data nasterii Violetei se apropie, programul Andreei e din ce in ce mai incarcat: filmeaza emisiuni in avans, vrea sa lase totul in regula, e si mai ocupata decat de obicei.


O Andreea cu burtica, la fel de frumoasa cum o stim

Cand i-am spus ca mamicile de pe forumul DC vor sa afle ce mai face, mi-a zis “Raspund cu placere, dar trimite-mi intrebarile pe mail si imediat ce am o clipa libera, le scriu.

Aseara, in sfarsit, am gasit in inbox raspunsurile la intrebarile pe care le punem de obicei prietenelor cand aflam ca sunt insarcinate… Pentru ca de fiecare data bucuria, grijile sunt la fel de mari, sperantele si temerile aceleasi, indiferent cum te numesti si cu ce te ocupi.

Q. Ce ai simtit cand ai aflat ca in sfarsit esti insarcinata?

A: O neasteptata implinire, mai cu seama ca, fara o explicatie medicala clara, lucrul acesta nu se intampla pur si simplu si parea ca nu e nimic de facut.

O sa spun foarte sincer ca renuntasem la a mai visa cum ar putea fi aceasta perioada. Imi doream atat de mult sa devin mama, dar nenorocul a doua sarcini anterioare cu probleme, mi-a spulberat sperantele.

Medicii mi-au spus apoi ca m-am recuperat in timp si ca pot deveni mama, daca scap de stresul zilnic ce nu-mi lasa corpul sa se relaxeze. In sfarsit, pur si simplu mi-am lasat mintea si sufletul in mainile lui Dumnezeu si mi-am zis ca, daca El o sa vrea, o sa se intample, daca nu, nu.

Abia in momentul in care am reusit sa ma desprind de toate ingrijorarile mele, sa ma detasez si sa imi reorganizez viata, intelegand ca munca nu poate fi la nesfarsit o prioritate, atunci s-a intamplat.

De fapt, asta mi-au povestit si medicii. Va spun sincer ca eram dispusa - si nu vad nici o rusine in acest lucru, spun asta pentru ca s-au tot facut scenarii pe seama mea fara sa ma intrebe nimeni, fireste - sa apelez la fertilizare in vitro. Ma interesasem ce inseamna asta. Imi dadea sperante aceasta metoda a modernitatii. Imi spusesem ca, peste cateva luni, cand o sa intru in vacanta, asta o sa si fac.

Ca prin minune, s-a intamplat sa raman insarcinata tocmai pentru ca imi luasem gandul. Aceasta a fost mare surpriza. Fac aceasta marturisire impotriva principiului meu de a pastra discretia in zona personala a vietii mele, pentru ca stiu ca sunt multe femei active care traiesc aceeasi experienta a deznadejdii si le-ar putea fi de folos sa stie povestea mea. 

Q. Cum i-ai dat vestea lui Stefan si cum a reactionat ?

A: Vestea sigura a fost prin telefon, pentru ca ma aflam cu treaba la Targul de la Cannes si abia atunci am avut certitudinea. Fireste ca ne-am bucurat amandoi.

Q. Cum ai depasit primul trimestru de sarcina?

A: Fara mari probleme, mi-a fost mai greu cu munca, deoarece a trebuit sa incetinesc ritmul, desi treaba era la fel de multa. Dar am reusit sa gasesc echilibrul in scurt timp.

Teste efectuate in timpul sarcinii

Sarcina: frumusete, trup, sex

Nasterea: modalitati si calmarea durerii

S-a mai nascut o stea!
Mamele povestesc povestea nasterii puiului lor:

Q. La ce ti-a fost cel mai greu sa renunti (daca ai fost in situatia sa renunti la ceva)?

A: N-am avut decizii atat de grele de luat, totul a venit firesc si nu mi se pare nici o renuntare ca fiind drept un mare sacrificiu.

Q: Cum te pregatesti pentru nastere? (Ai facut ceva cursuri de Lamaze?)

A: Nu, ma documentez si merg la control regulat, nimic mai mult.

Q: Cum ai sa nasti? (natural, epidurala, cezariana?)

A: Sunt lucruri intime si, in orice caz, inca nu am decis.

Q: Cum se va numi bebelusul tau până la urmă?

A: Violeta, in amintirea mamei mele.

Q: In ce masura ai lasat credintele si superstitiile locale sa te influenteze?  (se zice ca nu e bine sa cumperi nimic pentru copil inainte sa se nasca)

A: Nu am astfel de idei preconcepute.

Q: Cat ai sa stai acasa cu bebelusul?

A: In conditii normale, cam 3 luni de zile. De altfel, in fiecare an am lipsit de pe ecran in perioada ianuarie – martie, deci n-ar fi o noutate. Dar voi gasi balanta corecta intre munca si viata de familie.

Q: Ai vreo temere legata de nastere?

A: Nu.

Q: Cine te va ajuta in primele zile dupa ce iesiti din spital?

A: Familia mea.

Q: Care a fost cel mai frumos moment de pana acum in sarcina ta?

A: Momentul in care am simtit-o pe Violeta.

Q: Cum ti-a influentat aceasta sarcina cariera?

A: In nici un fel, eram la fel de responsabila inainte, cum sunt si acum.

Iti multumim frumos pentru interviu, Andreea si va uram, tie si taticului Stefan, o fetita frumoasa, sanatoasa si la fel de talentata ca si parintii.

Interviu realizat de Andreea Demirgian, in exclusivitate pentru Desprecopii.com
Toate drepturile rezervate (c) desprecopii.com 2007

 Important: pentru a intilni alte viitoare mamici

vizitati forumul www.desprecopii.com/forum - sectiunea Odiseea Sarcinii

Legat de sarcina, mai cititi pe site-ul nostru:

Odiseea sarcinii - de 40 de saptamani: 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

vizitati forumul www.desprecopii.com/forum - sectiunea Nasterea unei Stele

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 11 comentarii

  1. Dragan Irina
    Dragan Irinatrimis la 14/11/2008

    Sunteti o adevarata femeie si o fiinta draga antregi lumi va apreciez ca femeie sunteti o luptatoare an bunul sens al cuvantului,acum ca sunteti si mamica va da forta si mai mult sa luptati ptr viitoru dumneavoastra,am si eu un baietel pe nume Mario are 2 ani si ma simt amplinita eu am doar 23 de ani si citind reportaju dumneavoastra parca ma simt ancurajata de ceia ce se va mai antampla pe viitor.Multa sanatate fetitei an primu rand si restu familiei sunteti o famile de invidiat va pup din navodari

    Raspunde la acest comentariu
  2. tatu catalina
    tatu catalinatrimis la 10/8/2008

    meritai o fetita asa frumoasa,iti doresc tot binele din lume tie si fetitei tale,multa sanatate si sa te bucuri de ea.

    Raspunde la acest comentariu
  3. Ramona
    Ramonatrimis la 18/6/2008

    Buna Andreia.Iti doresc o sarcina usoara si deasemenea o nastere usoara,sa te bucuri de fetita,sa fie sanatoasa si frumoasa ca mamica si taticul ei.Iti doresc tot binele din lume si sa ai o casnicie fericita alaturi de Stefan si Violeta.Multa bafta in continuare si multi pupici la toti trei si eu am un baietel de 6 ani si 4 luni si imi aduce numai bucurii si il cheama Andrei.Pa Andreia.

    Raspunde la acest comentariu
  4. Stemate Cristina
    Stemate Cristinatrimis la 3/2/2008

    Buna Andreea! Felicitari tie si lui Stefan, sunteti un cuplu minunat si nu degeaba invidiat. Sa fiti sanatosi toti trei si de ce nu 4??????Si eu sunt in aceeasi situatie, insa nu voi renunta....la acest minunat vis de a fi mama.

    Raspunde la acest comentariu
  5. mileta
    miletatrimis la 29/10/2007

    FELICITARI MAMICO! Ma bucur nespus pt. tine si familia ta, sa aveti incredere in voi, sa va iubiti mult si sa fiti la fel de frumosi ca si pana acum.Sa ai o nastere usoara, multa rabdare cu Violeta pt ca cei mici sunt foarte nazdravani in primele luni de viata si cu siguranta o sa fi o mamica model pt ea, asa cum ai fost si o sa fi in continuare si pt. noi admiratorii tai.Mult succes si in cariera si in viata de zi cu zi si imi permit sa-ti fac si o urare

    Raspunde la acest comentariu
  6. Ramona
    Ramonatrimis la 28/9/2007

    Buna Andreia.Iti doresc o sarcina usoara si deasemenea o nastere usoara,sa te bucuri de fetita,sa fie sanatoasa si frumoasa ca mamica si taticul ei.Iti doresc tot binele din lume si sa ai o casnicie fericita alaturi de Stefan si Violeta.Multa bafta in continuare si multi pupici la toti trei.Pa.

    Raspunde la acest comentariu
  7. adina
    adinatrimis la 24/9/2007

    Sa ai o nastere usoara Andreea, o Violeta sanatoasa, si sa nu uiti niciodata ca Dumnezeu s-a indurat de tine, asa cum si de mine a facut-o. Eu am asteptat 7 ani dupa fetita mea, dar am trecut prin 3 Fiv-uri si multe alte tratamente. Iar la 35 de ani, cind in nimic nu am mai crezut (si, marturisesc, eram suparata si pe El), a venit Ioana.Sa fiti fericiti!

    Raspunde la acest comentariu
  8. petra
    petratrimis la 23/9/2007

    Frumos ! Se vede ca sarcina ii prieste Andreei Marin Banica, deoarece este mai frumoasa insarcinata! Frumos este si gestul de a da numele fetitei ei atat de mult dorite, numele mamei ei !

    Raspunde la acest comentariu
  9. petro
    petrotrimis la 20/9/2007

    Felicitari ambilor parinti si sa aiba un copil asa cum si-l doresc. M-am bucurat mult cand am aflat din presa data aprox cand se va nset fetita lor, pentru ca tot in jur de 25 se va naste si baietelul meu care se va numi Stefan.Asa ca, tot ce-mi doresc mie , doresc si viitoarei mamici Andreea Banica.

    Raspunde la acest comentariu
  10. Romana
    Romana trimis la 16/9/2007

    Felicitari Andreea.Iti doresc sa ai o nastere usoara, iar micuta Violeta sa fie mincacioasa, cuminte si sa aiba toate calitatile pe care tu le-ai visat pentru ea.Eu sper ca ea sa fie primul tau copil si sa primeasca si un fratior sau o surioara.... o mamica de trei copii Cristi 4 ani, Alin 3 ani si Maria 2 ani

    Raspunde la acest comentariu
  11. Alessia105
    Alessia105trimis la 16/9/2007

    Andreea M,sarcina usoara si frumoasa...nastere usoara ..sa fi-ti sanatosi,voiosi , fericiti si iubiti ...felicitari !!!Andreea D...sincere felicitari un articol si un interviu excelent ...

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII