Copilul Berbec la scoala

Copilul Berbec la scoala

Copilul Berbec la scoala

  • Copilasii Berbeci au o minte rapida insa pot uita totul la fel de repede. Rolul parintilor este acela de a-i mentine interesati in ceea ce fac deoarece se pot plictisi cu usurinta.

 Copilul Berbec

Perioda: 21 Martie - 21 Aprilie
Planeta dominanta: Marte
Element: foc
Zi norocoasa: marti

Piatra de nastere: diamant
Culoare de noroc: rosu aprins
Metal: fierul
Locuri prielnice: orasele mari


toate zodiile aici

Berbecii, sclipitori la scoala insa au nevoie de ghidare si stimulare 

Copilasii Berbeci au o minte rapida insa pot uita totul la fel de repede. Rolul parintilor este acela de a-i mentine interesati in ceea ce fac deoarece se pot plictisi cu usurinta. Ei nu i-si vor pierde timpul cu subiecte care nu-i mai starnesc de mult interesul. 

  Mai cititi 


Copilul Berbec poate avea de asemenea si probleme cu disciplina scolara, cu ordinea si rutina. Berbecutii sunt fiinte independente si nu au nici cea mai mica urma de dorinta de a merge in urma unei cete de oameni, locul lor fiind in frunte. Acesti copii se vor intelege minunat cu un professor care ii insipra, nu cu acel care asteapta ca elevii sai sa se supuna automat unei autoritati mai mari.

Fiind o persoana competitiva, Berbecul vrea sa dovedeasca celor din jur dar si insusi ca este bun in ceea ce face. Daca nu are talent la sport va fi bun in sala de clasa. Totusi, ei au tendinta de a trage prea repede concluzii; adunand 2 cu 2 le va rezulta 5. Raspund inainte de a analiza lucrurile, iar din acest motiv trebuie sa invete sa se concentreze pentru a da cu adevarat tot ce are mai bun in el.   

MAi cititi:

  Articole despre Psihologia Copilului

Mai multe despre psihologia copilului aici >

 Forumuri specializate ale comunitatii

Cabinetul Psi - Psihologie
Forum specializat de psihologie.  Intrebari si raspunsuri la intrebarile ce ne framanta.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII