Mirela Popescu Zoita

Mirela Popescu Zoita

Mirela Popescu Zoita

  • Bucovineanca prin nastere si suflet: concept si management site.

 (id forum: desprecopii,redactor)

Copilarie si studentie

Bucovineanca prin nastere si suflet, am trait primii 18 ani in frumosul oras de sub umbrele Raraului: Campulung Moldovenesc. Pentru mine, este cel mai frumos orasel din lume. Mai departe, anii studentiei mi-au fost vrajiti de teii Copoului iesean unde am urmat cursurile Facultatii de Masini Termice. Nici oras universitar mai frumos ca Iasi-ul nu exista in lume. Iasi-ul poarta pentru mine amintirile unei studentii de ne-uitat. Am fost studenta in Tudor :) . 

Dupa terminarea facultatii, in plin "haos" post-revolutionar, valurile vietii mi-au purtat corabia pe apele Marii Nordului. In 1995 m-am angajat la Greenpeace in Amsterdam si acolo, printre impatimitii Naturii - am inteles cit de mult ii datoram si cait de putin facem pentru ea.

 
Vara la bunici - un album de poze 2003 / Bucovina 2013

Meseria de mama m-a invatat ce este mamicilina :)

Andrei, copilul meu, nascut in anul 2000 - a fost la originea inspiratiei acestui site. Odata cu dorinta de a avea un copil, am simtit o acuta nevoie de informatii. Preconceptia, sarcina, nasterea si cresterea copilului au devenit subiectele pe care le cautam zi de zi pe Internet. Ma abonasem la diverse site-uri de limba engleza si absorband informatiile, 'gelozeam' de fapt spiritul comunitatilor anglo-saxone, unite de dragostea pentru copii. Asta a devenit de fapt si www.desprecopii.com - o comunitate activa, unita si extraordinara. Inainte de a sparge mentalitati invechite, site-ul si comunitatea noastra au devenit o voce clara si puternica a parintilor. Si chiar un un 'trend-setter' al societatii romanesti. Puterea informatiei este dublata de forta prieteniei!

Jurnalul lui Andrei - Primul blog de parenting, in limba romana

In martie 2000 - am lansat primul blog de parenting - in limba romana. Se numea - Jurnalul lui Andrei.

Alaturi si impreuna cu voi, inaugurez de fapt generatia 'parintilor dependenti de Internet'. Asta pentru ca internetul este comod, rapid, prietenos si in continua miscare. Departe de sfaturile mamei, datorez internetului puterea de a trece cu succes si in perfecta cunostinta de cauza - prin miracolul sarcinii, al nasterii, al alaptarii, si al meseriei de mama.

www.desprecopii.com este asadar exact ceea ce am crezut ca lipseste internetului de limba romana. O poarta virtuala pentru toti cei care, asa ca si mine, pasesc pentru prima oara (sau a doua) spre anotimpul maturitatii. Acela de a deveni parinte in era internetului. Asadar, gata! - nu cautati mai departe.

In prezent ...

In prezent - 2018, imi impart timpul intre 3 tari: Olanda, Romania, si Cipru. Sunt consultata in internet marketing, iar printre clientii mei se numara: Unilever, Microsoft (msn.nl), P&G Europe, Bayer, GMI. Nu exista insa eveniment din viata mea care sa eclipseze momentul in care am devenit mamica lui Andrei.  Am si un blog unde scriu din cand in cand. 

Sunt Redactor Sef al Desprecopii si daca doriti sa ma contactati, adresa mea de email este mirela@desprecopii.com

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII