De Craciun stam intotdeauna acasa

De Craciun stam intotdeauna acasa

De Craciun stam intotdeauna acasa

  • Am întâlnit-o la Marriott, la Festivalul Brazilor de Crăciun, în ajunul lui Moş Nicolae. Acolo, printre bucăţele de oglinzi şi cristaluri, printre lumini ascunse între voaluri şi îngeri de hârtie, Mihaela Rădulescu se pregătea să reprezinte doi brazi creaţi de designeri special pentru a fi licitaţi în scopuri caritabile. Un bun prilej pentru a discuta despre caritate, despre sărbători, despre educaţia copilului şi despre ce înseamnă pentru Mihaela “să fii o mamă bună”.

Cât succes credeţi că veţi avea în această seară la licitaţie?

Dacă e să judecăm după buzunare şi după ce văd eu în jur, lumea stă bine la capitolul financiar. Sper să aibă aceaşi deschidere şi în suflet. Merg foarte des la evenimente caritabile şi în ultima vreme la cele la care am fost n-am prea văzut vedete. Poate pentru că sunt mai ocupate, poate pentru că nu li se pare important să meargă. Vedetele astea câştigă şi bani. Sper din toată inima să arate că în afară de imagine au şi generozitate.

Cum e luna decembrie pentru vedetele din România?

Sinceră să fiu e cea mai aglomerată perioadă din an pentru noi Eu, cel puţin, sunt foarte solicitată la evenimente de tot felul, de la baluri de caritate, până la petreceri de firmă unde sunt invitată să prezint, nu doar să particip. Am cam câte trei – patru pe săptămână. Mă duc cu plăcere la cele caritabile, pentru că acolo înţeleg foarte clar de ce mă aflu. La petrecerile de companii mă duc numai ca prezentator, din păcate refuz toate invitaţiile pentru că nu îmi place ideea de a sta şi de a atârna lângă un pahar, am treabă, slavă Domnului dar ca prezentator mă duc pentru că majoritatea celor care mă invită sunt clienţii mei de publicitate cu care lucrez şi la emisiunea mea aşa că e o relaţie cordială, ne ajutăm reciproc în astfel de situaţii. Sinceră să fiu pentru mine e o perioadă foarte complicată, noi cei ce facem divertisment muncim de trei ori mai mult decât în timpul anului pentru că facem ediţii speciale, de 1 decembrie, de Moş Nicolae, de Crăciun, de Revelion… filmăm cam zi lumină…

Ce va primi Ayan de la Moş Nicolae?

I-am pregătit un cadou şi am încercat să nu ies foarte mult din tradiţie nu am vrut să aibă cine ştie ce jucărie fantastică, am mers pe ideea normală şi anume să primească şi el bomboane, dulciuri, aşa cum se făcea întotdeauna de Moş Nicolae. Sigur că mai e o altă problemă, el are altă religie.

În religia lui nu există Moş Nicolae şi Moş Crăciun dar eu am ţinut foarte tare să aibă parte de toate sărbătorile, pentru că trăieşte în România şi vreau să ştie şi ce înseamnă sărbătorile de aici şi o să-i explic foarte bine sper eu şi ce înseamnă sărbătorile evreieşti, ce înseamnă Hanuka şi ce înseamnă Crăciunul şi sunt convinsă că până la urmă o să vadă că nu e nici o diferenţă între ele.

Ce părere a avut tăticul despre aceasta abordare?

Normal că am făcut acest lucru numai de comun acord cu soţul meu, chiar suntem o familie şi nu facem nimic de capul nostru, facem totul împreună…

Ce s-a schimbat în viaţa vedetei Mihaela Rădulescu după ce a devenit mămică?

Foarte multe, în primul rând am făcut o curăţenie generală în preocupările mele şi am ales doar treburile foarte importante care ţin strict de meseria mea, am eliminat tot ce mi se pare balast preocupaţional pentru că chiar am un copil care are nevoie de mine şi fiecare jumătate de zi e a lui, în fiecare zi, cu foarte mici excepţii când nu se poate altfel iar cel puţin o zi două pe săptămână sunt cu totul a lui de dimineaţă până seara. Cred că e un program normal pentru o femeie a secolului nostru care vrea musai să le facă pe amândouă. Nu am vrut niciodată să fiu casnică, mamă desăvârşită, încerc să fiu o mamă bună, care-şi face şi cariera.

Ce înseamnă o mamă bună?

O mamă bună, cel puţin în concepţia mea este o mamă care îşi vede copilul zilnic, care se joacă cu el aşa cum vrea el, de la tăvălit pe jos până la orice vrea inima lui şi până la a avea chiar tipul acela de severitate necesară în educaţie. Nu-l las nici să fie un răsfăţat, nu vreau nici să fie încă unul din copiii de bani gata pentru că nici eu nici tatăl lui nu am fost şi atunci ţinem neapărat ca el măcar să aibă noţiunile de bun simţ, valoare a lucrului muncit, făcut, respectul pentru munca altuia… astea puse laolaltă, dacă le practici înseamnă să fii o mamă bună.

Ce o să faceţi de Crăciun?

De Crăciun evident o să fim în familie, acasă, aşa cum am făcut în fiecare an, fără excepţie. Nu am mers niciodată la munte de Crăciun, eventual după am mers dar niciodată în ziua de Crăciun, mai ales de când avem o casă mare mă întâlnesc cu toţi prietenii şi de când îl am pe Ayan, cu toţi prietenii care au copii, pentru că având casă mare Moş Crăciun vine la noi pentru toţi copiii.

Cum arată casa dumneavoastră pe urmă?

Nu vrei să ştii… n-are rost să mai povestesc dar starea de bine din timpul serii de Crăciun şterge orice urmă de oboseală când te apuci să faci curăţenie.
 

Interviu realizat de: Andreea Demirgian, Redactor SuperEva si Desprecopii.com - in exclusivitate
Decembrie 2006 (c) Toate Drepturile Rezervate

 Forum recomandat

 Zona Artelor: Carti, filme, televiziune ... si alte genuri de arta.
 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII