AGNES TOMA: In 2007, pentru mirese, cuvantul cheie este “Senzualitate”!

AGNES TOMA: In 2007, pentru mirese, cuvantul cheie este “Senzualitate”!

AGNES TOMA: In 2007, pentru mirese, cuvantul cheie este “Senzualitate”!

  • Agnes Toma este unul dintre cele mai cunoscute nume atunci când vine vorba de rochiile de mireasă. Rochiile ei pot fi oricum: vaporoase, elegante, clasice, îndrăzneţe, create pentru fiecare clientă în parte.  “Sunt ajutată de un înger, am inspiraţie divină, şi bineînţeles fac multă muncă de documentare, am multă  pasiune în fiecare zi” mi-a spus Agnes Toma când am întrebat-o cum îşi creează modelele. SuperEva vă oferă în exclusivitate un interviu cu Agnes Toma.

Cum procedaţi atunci când o clientă vine pentru prima dată la dumneavoastră?

Încerc să o înţeleg, să empatizez puţin cu persoana respectivă, să înţeleg ce fel de om este, cam ce ar putea să-şi dorească şi ce i s-ar potrivi. Urmează o conversaţie în care persoana respectivă mi se revelează. Încerc să gândesc un model adecvat în care acea persoană să se simtă bine.

Ce o întrebaţi?

O las să vorbească. Îi pun câteva întrebări fireşti, normale, cum te visezi, cum ar trebui să fie. Ea vorbeşte, eu punctez conversaţia doar în anumite momente.

 
Din Colectiile lui Agnes Toma

Câte mirese aţi îmbrăcat?

Cred că au fost zeci de mii de mirese, în orice caz la ora asta lucrăm cam 2500-3000 de mirese pe an, suntem o firmă puternică la ora asta, am crescut, avem 22 de magazine.

Agnes Toma a fost mireasă?

Am fost şi eu mireasă. Rochia mi-am făcut-o singură, era simplă, dreaptă, destul de modernă.

Ce le sfătuiţi pe mirese când vă întreabă ce fel de rochie ar trebui să-şi aleagă?

Să se exprime, să fie ele însele şi să aibă încredere.

De ce credeţi ca majoritatea mireselor se visează în rochii somptuoase, cu crinoline si trenă?

Moda se mişcă şi în acest domeniu al rochiilor de mireasă. Nu toate au o fascinaţie pentru crinoline, moda evoluează, rochiile au devenit mai pe corp.

În 2007 ce recomandaţi?

Se poartă albul cald, albul fildeş, rochia senzuală de mireasă, nu spun sexy ci o rochie care relevă o altfel de feminitate, o feminitate modernă, puţin mai matură. Nu se mai poartă acea rochie somptuoasă a prinţesei din vis. S-au produs mici mutaţii spun eu, deşi fiecare este liberă să-şi aleagă rochia sufletului ei.

Când vorbim despre modă ne aşteptăm la schimbare în fiecare sezon. Nu se întâmplă revoluţii în fiecare sezon dar au loc evoluţii.

Mai mult despre colectiile lui Agnes Toma aici >>.

 Aici comentam cu placere despre evenimentul minunat al vietii: NUNTA.

 Miresele Supereva.

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII