Cum evitati pielea uscata a bebelusului? (concurs)

Cum evitati pielea uscata a bebelusului? (concurs)

Cum evitati pielea uscata a bebelusului? (concurs)

 • Daca pielea uscata a bebelusului tau pare sa strige dupa ajutor e timpul sa intervii.
Topicul pe care se desfasoara concursul este AICI

Regulament concurs  NIVEA Baby desfasurat pe forumul Desprecopii.com

Daca pielea uscata a bebelusului tau pare sa strige dupa ajutor e timpul sa intervii. NIVEA Baby a inteles nevoia parintilor care se confrunta cu astfel de probleme si a dezvoltat o gama speciala pentru pielea uscata, inrosita sau iritata a bebelusilor.

Pentru a intra in concurs, draga mamica, te invitam sa raspundeti la o intrebare la acest topic special de pe forum - Cum evitati pielea uscata a bebelusului?

Intrand astfel in concurs, ai sansa sa castigi unul din cele 8 premii puse la bataie. Alegerea castigatorului se va face prin tragere la sorti dintre participantii care au raspuns pe forum la intrebare. Premiile sunt:

8 premii: NIVEA Nutri Sensitive

Gama NIVEA Baby Nutri Sensitive le ofera celor mici secretele naturii si o ingrijire completa, prin produse cu ingrediente naturale: cu 0% parabeni, coloranti si alcool si 100% ingrijire si delicatete.

Stiai ca: SOS NIVEA Baby Nutri Sensitive poate sa ajute rapid in cazul pielii uscate? Afla mai multe aici

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI  

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina. 

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru,  va puteti inregistra aici .

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 13 Noiembrie 2012 si se va incheia la data 13 Decembrie. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. Castigatorul premiului va fi anuntat la topicul de concurs pe data de 15 Decembrie 2012.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Cum se participa la concurs: Pentru a intra in concurs, draga mamica, te invitam sa raspunzi la intrebarea de tip sondaj aici, la topicul special de pe forum - Cum evitati pielea uscata a bebelusului?

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
Cei 8 castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti. Premiile nu se acorda in bani.

6. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, administratorul (user: desprecopii sau Anda08) in termen de 7 zile. Castigatorul va fi informat de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Din pacate, castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile, vor pierde premiul iar premiul va fi acordat urmatorului clasat.

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 15 Decembrie 2012 pe forumul Desprecopii.com

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

10. DISPOZITII FINALE

Pentru a participa la acest concurs, participantii trebuie sa fie siguri ca sunt detinatorii drepturilor de autor ale respectivelor fotografii, respectand legile de proprietate intelectuala ale Uniunii Europene. Trimitinad poze pentru a intra in concurs, participantii  la acest concurs, sunt implicit de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SUCCES! 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

15 comentarii din totalul de 76:

 1. puscuta ana-maria
  puscuta ana-mariatrimis la 6/11/2013

  am foarte mare incredere in produsele NIVEA si le folosesc cu incredere mai ales pe cele pentru copii

  Raspunde la acest comentariu
 2. nicolescu loredana
  nicolescu loredanatrimis la 14/5/2013

  Pentru a evita ca bebelusul meu sa aiba o piele deshidratata , dupa baita folosim produse special creeate pentru bebelusiAs fi super incantata sa castig un premiu pentru bubulina mea , produsele nivea the best

  Raspunde la acest comentariu
 3. ciocoveanu daniela
  ciocoveanu danielatrimis la 13/3/2013

  mi-as dori sa castig acest concurs

  Raspunde la acest comentariu
 4. marianastasa
  marianastasatrimis la 7/3/2013

  folosim lotiunea de spalat ''din cap pana-n picioare'' de la nivea baby si crema pentru piele sensibila tot de la nivea

  Raspunde la acest comentariu
 5. tecsi ingrid
  tecsi ingridtrimis la 12/12/2012

  In general toate produsele Nivea sunt bune!

  Raspunde la acest comentariu
 6. vasilescu marian
  vasilescu mariantrimis la 12/12/2012

  In mod frecvent (aproape dupa fiecare baita) noi folosim crema pentru piele sensibila Nivea Baby!!

  Raspunde la acest comentariu
 7. Visan Mirabela
  Visan Mirabelatrimis la 12/12/2012

  Folosind cremna si uleiul Nivea Baby,sunt foarte bune.

  Raspunde la acest comentariu
 8. Iulia
  Iuliatrimis la 12/12/2012

  Folosim creme speciale pentru pielea sensibila a bebelusului.

  Raspunde la acest comentariu
 9. padurean alina madalina
  padurean alina madalina trimis la 11/12/2012

  cu crema specifica pielii bebelusului!

  Raspunde la acest comentariu
 10. atiana
  atianatrimis la 10/12/2012

  Dupa baie folosesc crema nivea baby , este foarte buna.

  Raspunde la acest comentariu
 11. ancuta
  ancutatrimis la 10/12/2012

  Dupa baita folosesc intotdeauna crema hidratanta pentru copii ,servetele speciale pentru bebelusi sau un ulei hidratant pentru corp

  Raspunde la acest comentariu
 12. Palcanin Oana Miruna
  Palcanin Oana Mirunatrimis la 10/12/2012

  Folosim crema pentru piele sensibila Nivea Baby.

  Raspunde la acest comentariu
 13. Daniela
  Danielatrimis la 10/12/2012

  numai cu produse speciale de bebelusi si folosind crema nivea

  Raspunde la acest comentariu
 14. Duruian Mihaela Felicia
  Duruian Mihaela Feliciatrimis la 10/12/2012

  folosesc ulei de corp si dupa baita Nivea Baby Ulei de corp

  Raspunde la acest comentariu
 15. diana dina
  diana dinatrimis la 6/12/2012

  in primul rand folosim numai produse speciale de bebelusi si neaparat dupa baita ne masam folosind crema nivea baby

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII