Cum alegi un centru de fertilitate?

Cum alegi un centru de fertilitate?

Cum alegi un centru de fertilitate?

  • Raspunsul nu este usor, dar iti recomandam sa alegi centrele cu experienta indelungata, care aplica proceduri inovatoare si care ingrijesc pacientii cu multa compasiune.

Raspunsul nu este usor, dar iti recomandam sa alegi centrele cu experienta indelungata , care aplica proceduri inovatoare si care ingrijesc pacientii cu multa compasiune. Informeaza-te despre reputatia generala a profesionistilor si afla cât mai multe lucruri despre FIV. Discuta cu prietenii si in cele din urma increde-te in judecata proprie. Alegerea centrului de FIV in care vei face tratamentul este o decizie personala, desigur, sustinuta de informatiile pe care le-ai primit de la medicul tau.
 
Centrul ideal de FIV ar trebui sa aiba o echipa de specialisti care sa includa:

- Medici ginecologi: cu specializare in reproducerea asistata
- Embriologi clinici: personal cu experienta in toate procedurile legate de FIV. in 2009, embriologii au fondat Asociatia Embriologilor din Romania (AER), cu scopul de a stabili un standard in practicile de laborator si de a imbunatati embriologia clinica in Romania
- Asistente medicale si alt tip de personal medical , care au o abordare umana speciala a pacientilor cu infertilitate

De asemenea, un rol foarte important il au secretarele  si coordonatorii, acestia fiind o legatura importanta intre tine si medic. Anxietatea poate fi evitata prin buna functionare a unitatii de FIV.

Va recomandam sa cititi mai multe despre Cum alegi un centru de fertilitate? - AICI  

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema: Diverse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII