Targul anual de barbati: un moft de fite…

Targul anual de barbati: un moft de fite…

Targul anual de barbati: un moft de fite…

  • Din cand in cand, in numele caritatii, frumosii si bogatii momentului se aduna in vreun club de fite pentru a darui putin din preaplinul lor celor mai putin norocosi. Iata comentarii inedite de la un Targ de Barbati autohtoni.

Fie ca e vorba de un targ de brazi de craciun sau de ceva mai exotic, cum ar fi un targ de barbati, mondenii nu rateaza nici o ocazie de a se mai imbaia putin in flash-urile fotografilor si in cernelurile tipografice cu care sunt apoi scrise articolele despre ei.

Recent in Bucuresti, evenimentul pompos intitulat “Targul anual de barbati” a atras noi valuri de publicitate gratuita pentru cei si cele ce sufera daca nu se vorbeste despre ei. Agentiile de presa nu au intarziat sa relateze pe larg, cele intamplate la a opta editie.


Descriere: Justinian Radu le explica concurentilor si publicului regulile de desfasurare ale licitatiei, in cadrul Targului Anual de Barbati, editia a VIII-a. (Octav Ganea / KritiK Foto) sursa: www.kritikfoto.ro

Contra 35.000 de lei noi, cateva doamne (alese pe spranceana dintre vedetele de pe malul Dambovitei) si-au achizitionat un "exemplar" din cele 11 scoase la licitatie, printre care celebrii Catalin Dezbracatu, Kamara si Cornel Ilie. O sa va intrebati cine sunt Kamara si Cornel Ilie. Ne-am interesat si noi si am aflat: Kamara este tanarul de culoare din Formatia Alb-Negru iar Cornel Ilie este solistul trupei Vank.

Evenimentului a început cu o ora întârziere, cat a fost nevoie  timp berechet pentru ca amatoarele sa inspecteze "oferta", iar tinerii domni scosi la mezat sa declare oricui îi asculta ca participa la acest eveniment pentru a servi scopului caritabil implicat - strângerea de bani pentru copiii din centrele de plasament.

Prezentatorul târgului, Justinian Radu, a pus într-un final mâna pe microfon si dupa ce i-a pus la punct pe galagiosii fotografi si cameramani, dar si pe guresele doamne si domnisoare, a anuntat deschiderea licitatiei. 

Apoi, au intrat în scena cuminti si aliniati cei 11 alesi. Primul dintre acestia a fost dj/vj-ul Virgil Batista, pentru care doamnele au oferit un maxim de 1.850 de lei. I-a urmat pe scena Cornel Ilie, vocalul trupei Vank, care a ridicat la 2.800 de lei suma de adjudecare. Cel mai copt dintre barbatii scosi la licitatie a fost Emil "Americanu" Mitrache, “achizitionat” de catre creatoarea de moda Rita Muresan contra sumei de 2.100 de lei.

Urmatorul la rând a fost unul dintre membrii trupei Sistem, Ciprian "Cici" Rogojan, care a impresionat spectatoarele cu un recital de percutie alaturi de colegul Zoli Toth si de cârcotasul Serban Huidu precum si cu o demonstratie la interpretare la vioara, realizata cu acompaniamentul la chitara al lui Mihai Margineanu (“Ma iu-bes-te fe-me-ii-leeee”). Cici a ridicat stacheta la 4.700 de lei, cumparatoarea sa fiind hair-stylstul Geta Voinea.

Codrut Keghes, alias Catalin Dezbracatu, a fost cel de-al cincilea pe lista, cumparat la pretul de 4.600 de lei de catre cele doua bebeluseale  echipei "Cronicii Cârcotasilor". Dezbracatu le-a impresionat pe doamne cu o demonstratie culinara, gatind pe scena un desert cu banane si înghetata si împartind în sala placinte cu brânza - productie proprie. Actorul Toma Danila nu a reusit sa se ridice decât la suma de 2.100 de lei. În continuare, Kamara a fost vândut la pretul de 3.000 de lei, acelorasi Rita Muresan si Geta Voinea, doua cliente fidele ale târgului. Cand stocurile de vedete tv au fost epuizate, producatorii au scos de sub tejghea si cativa politicieni. Pe scena au urcat Antal Arpad (UDMR) – 2.000 de lei, recordul de pret Cristian Bitea – 6.400 de lei, Ovidiu Jidveian (PSD) – 2.100 de lei si Magor Csibi (PNL) – 3.000 de lei.

În final, adica dupa ora 1.00, când s-a încheiat licitatia, barbatii au petrecut o ora cu cea care i-a cumparat. In urma petrecerii cu bauturi fine, a castigat toata lumea. 35 de mii de lei noi (adica 10.000 de euro) vor pleca spre cativa copii din orfelinate. 27 de ziare, reviste si televiziuni si-au umplut spatiile cu noi imagini ale frumosilor si mondenilor zilei.  Cat despre acestia din urma, in special cei ce au licitat, au mai bifat o baie de multime, au fost vazuti, fotografiati, bagati in seama, recunoscuti, flatati, usor lingusiti, invidiati.

Pana luna viitoare, petrecerile lor redevin secrete. Apoi, in numele caritatii, cei mai sus mentionati vor reveni in atentia publicului: cine ce a baut, cine cu cine a venit, cine cu cine s-a pupat si cine cui i-a mai dat papucii cu ocazia vreunei soarele de binefacere. 

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII