Cum sa ne achizitionam costumul de baie fara prea mult stres?

Cum sa ne achizitionam costumul de baie fara prea mult stres?

Cum sa ne achizitionam costumul de baie fara prea mult stres?

  • Cel mai stresant moment din viata unei femei in cabina de proba, este fara doar si poate incercatul costumelor de baie. Trebuie sa te dezbraci si sa te lasi goala in fata oglinzilor, care, sa recunoastem nu te favorizeaza cu nimic, dimpotriva.

Cum sa ne achizitionam costumul de baie fara prea mult stres?

Cel mai stresant moment din viata unei femei in cabina de proba, este fara doar si poate incercatul costumelor de baie. Trebuie sa te dezbraci si sa te lasi goala in fata oglinzilor, care, sa recunoastem nu te favorizeaza cu nimic, dimpotriva.

Iata cateva sfaturi pe care sa le urmezi inainte sa intri in cabina de proba!

Ca sa nu te lasi prea tare distrasa de propriile imperfectiuni, si sa te concentrezi doar pe costumul de baie, este bine ca inainte sa te inghesui in cabina de proba, sa te epilezi pe unde crezi ca este nevoie si sa-ti lacuiesti proaspat unghiile de la picioare. Poti sa te dai eventual si cu un autobronzant ca sa-ti "bronzezi" pielea mult prea palida in lumina neoanelor de la cabina. Asa vei fi mult mai multumita de cum arati si te vei ocupa numai de modelul ales, in loc sa te enerveze parul de pe picioare sau lacul sarit de pe unghii. 

Alege un model care sa se potriveasca bine siluetei tale! Daca te deranjeaza burta maricica, nu te mai chinui sa incapi in slipi mici si foarte decoltati, ci alege un constum de baie cu totul. Pentru sanii mari, cauta un sutien care sa-i sustina bine, iar pentru sanii mici, imprimeuri de tot felul si stridente. Un costum de baie care este in mare voga si se potriveste oricarui tip de silueta este cel retro!

/Images/costum-de-baie-1.jpg

Nu te lasa influentata de marimea de pe eticheta! Daca in mod normal intr-o rochie incapi perfect in marimea 38, este bine sa stii ca marimile costumelor de baie nu prea corespund cu cele cu care esti obisnuita. De aceea este indicat sa alegi cu incredere marimi mai mari (40 chiar 42) si sa nu faci o obsesie pentru numarul de pe eticheta!

Asigura-te ca costumul se muleaza bine pe tine, si fa cateva sarituri si miscari laterale ca sa vezi daca sunculitele, sanii si tot ce se poate revarsa peste slip, sunt bine incorsetate.

Foarte important! Nu te compara cu modelele din posterele in care sunt prezentate costumele de baie pentru ca dupa cum bine stii acestea sunt retusate!

Ia-ti prietena sau mama cand mergi sa probezi costume de baie ca sa-si dea sincer cu parerea.

Si inca un detaliu la fel de important: mergi sa-ti achizitionezi un costum de baie intr-o zi in care te simti fantastic! Dupa o zi foarte buna la job sau dupa o sedinta de efort la sala de fitness. In general cand esti euforica esti mai buna cu tine, si mai putin critica vizavi de cum arati.

autor: redactor Roxana Zoita - Toate drepturile rezervate supereva.ro (c) 2013

Interesant de citit:
3 modalitati simple de a va imbunatati dieta

De ce a manca mai bine si mai sanatos se simte ca si cum am manca mai mult decat putem mesteca uneori? In ultima sa carte The Lean, expertul in welness Kathy Freston prezinta un plan de 30 de… ... citeste

Costume de baie care te fac mai slaba

Vara e in toi si nu ai reusit inca sa dai jos kilogramele in plus acumulate din diverse motive, astfel incat sa te simti in largul tau la plaja? Nu dispera, timpul inca nu e pierdut! ... citeste

Rodiile - un aliat in curele de slabire

Cunoscute deja pentru virtutile lor in lupta impotriva imbatranirii, rodiile sunt si un aliat de nadejde in lupta cu kilogramele, facand parte din categoria alimentelor care taie senzatia de foame si… ... citeste

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII