Este ultima mea sarcină, așa că voi savura puțin mai mult aceasta ultimă Odisee - jurnal de sarcină

Este ultima mea sarcina asa ca voi savura putin mai mult aceasta ultima Odisee

Este ultima mea sarcină, așa că voi savura puțin mai mult aceasta ultimă Odisee - jurnal de sarcină

M-am gândit că la a treia sarcina îmi voi aminti mai multe lucruri din ultimele două ori, dar nu a fost cazul. Nu sunt sigura când au scăpat amintirile sau chiar dacă au trăit cu mine de la început.  Cand copilul meu de 8 ani a vrut sa simta miscarule din burtica era nerabdaror - dar i-am spus „Fii liniștit și așteaptă”. Fața i s-a luminat când a simțit din interior mișcările haotice ale fratelui său. „Vrea să iasă!” spuse el cu o privire uluită...

„Crezi că s-a plictisit acolo?” mă întreabă copiii mei.  Nu am un raspuns. Fiica mea ma intreaba detalii despre dezvoltarea fătului în fiecare săptămână, „Copilul ne poate auzi acum și poate vedea schimbări în lumină”. Acest lucru duce la presupuneri că bebelușul se plictisește și că mișcările sale încearcă să iasă, astfel încât să poată fi cu noi. Cumva, gândirea la asta mă întristează...

Este ultima mea sarcină, așa că o voi savura puțin mai mult....Am ajuns in saptamana 31 de sarcina - a treia sarcina si ...ultima.

veti citi
Este ultima mea sarcină, așa că o voi savura puțin mai mult.
De data aceasta, promit că nu voi uita ca a fi insarcinată este un DAR
Maternitatea este o faza atat de importanta in viata unei femei insa nimeni nu ne pregateste pentru acest rol
Despre a treia sarcina

 

Este ultima mea sarcină, așa că o voi savura puțin mai mult...

Este posibil să fim sentimentali despre ceva ce încă nu s-a încheiat? Mă întreb asta când încep sa simt valuri de nostalgie pe masura ce burta mea de sarcina se face tot mai mare....Am ajuns in saptamana 31 de sarcina - a treia sarcina si ...ultima.

La fiecare miscare pe care o simt - ma incearca o picatura de nostalgie... Aceasta sarcina este mai mult ca sigur - ultima mea calatoria in Odiseea Sarcinii, asa cum bine scrie despre sarcina- Desprecopii.com

Sarcina este cu adevarat o calatorie.

M-am gândit că la a treia sarcina îmi voi aminti mai multe lucruri din ultimele două ori, dar nu a fost cazul. Nu sunt sigura când au scăpat amintirile sau chiar dacă au trăit cu mine de la început.  Cand copilul meu de 8 ani a vrut sa simta miscarule din burtica era nerabdaror - dar i-am spus „Fii liniștit și așteaptă”. Fața i s-a luminat când a simțit din interior mișcările frenetice ale fratelui său. „Vrea să iasă!” spuse el cu o privire uluită...

„Crezi că s-a plictisit acolo?” mă întreabă copiii mei.  Nu am un raspuns. Fiica mea ma intreaba detalii despre dezvoltarea fătului în fiecare săptămână, „Copilul ne poate auzi acum și poate vedea schimbări în lumină”. Acest lucru duce la presupuneri că bebelușul se plictisește și că mișcările sale încearcă să iasă, astfel încât să poată fi cu noi. Cumva, gândirea la asta mă întristează. Ca și cum copilul ar fi singur. Mă uit la știri și îmi doresc ca copilul să rămână înăuntru pentru totdeauna, unde este în siguranță, hrănit, cald, sănătos și puternic. Protejat.

De data aceasta, promit că nu voi uita ca a fi insarcinată este un DAR

A treia sarcina a fost un cadou de la Dumnezeu dar acum stiu ca este si ultima.

Incerca sa păstrez fiecare moment în siguranță in amintirile cele mai bine pastrate. Dar imi dau seama ca nimeni nu vorbește despre goana care prinde mamele in acest vartej sentimental.

Nimeni nu vorbește despre cum începe, chiar și acum, când copilul tău creste sub coastele si sub inima ta. Te grăbești în fiecare trimestru de sarcina, dornică să treci peste disconfort sau să treci la următoarea etapă.

Acest timp este diferit; de data asta este un cântec de lebădă, așa că savurez scena. În câteva săptămâni, voi intra în noua goană, dar nu o voi lăsa să ma preia. Nu voi mai fi strsata si nu voi mai urmari fiecare victorie de dezvoltare ... Nu voi mai astepta ca fiecare semn al lui bebe este si semnalul ca va incepe sa mearga in patru labute... si nici nu voi mai fi presata de primii pasi. Voi fi cea mai relazata mama si voi incerca sa ma bucur de fiecare dimineata alaturi de copiii mei.

Maternitatea este o faza atat de importanta in viata unei femei insa nimeni nu ne pregateste pentru acest rol.

Maternitatea este o faza atat de importanta in viata unei femei insa nimeni nu ne pregateste pentru acest rol. Dar ai intotdeauna acel instinct uimitor care te calauzeste.

Asta este atât de grozav. Poți pur și simplu să-ți faci drumul de-a lungul fiecărei etape prefăcând că-ți cunoști replicile.

Vreau să le cer scuze copiilor mei mai mari pentru că nu am fost poate cea mai priceputa mama. Pentru grabă. Pentru nerăbdare. Pentru că nu-mi amintesc că nu ar trebui să uit.
Vreau să-mi cer scuze pentru că experiența mea cu ei a scris un plan ca să fiu o mamă mai bună acum, după 15 ani de încercări și erori.

Autor - ArianaUrsu23, o mamica de la Desprecopii

Despre a treia sarcina, citeste si

La al treilea bebe sau cireașa de pe tortul vieții - jurnal de sarcină

Am aflat sexul copilului la 5 luni si voi fi soacra cu 3 nurori - jurnal de sarcină

Emoții la morfologia la 22 de săptămâni la a treia sarcină - jurnal de sarcină

Al 3-lea copil? Ești curajoasă. Reacții la care nu m-am așteptat - jurnal de sarcină

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul smart este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII.  Acesta este cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

► Descarca aplicatia pentru sisteme Android aici: Odiseea Sarcinii.

 Descarca aplicatia pentru IOS aici: Odiseea Sarcinii. 

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de Septembrie 2023)

Vino pe grupurile noastre secrete Gravide la prima sarcina ❤️ Grup de suport 💗 oficial Desprecopii si JURNAL DE SARCINA

autor: Desprecopii - toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII