Elie Saab, haute-couture toamna-iarna 2007-2008, o colectie sclipitoare

Elie Saab, haute-couture toamna-iarna 2007-2008, o colectie sclipitoare

Elie Saab, haute-couture toamna-iarna 2007-2008, o colectie sclipitoare

  • Pentru sezonul care urmeaza, colectia haute-couture propusa de Elie Saab este un adevarat regal de senzualitate si mister.

Creatorul de origine libaneza Elie Saab este deja un nume consacrat in ceea ce priveste defileurile haute-couture. Cunoscute pentru rafinamentul si eleganta de cel mai inalt nivel, colectiile lui Elie Saab ofera in fiecare sezon o avanpremiera a tinutelor pe care urmeaza sa le vedem pe covorul rosu al unor evenimente de notorietate cum ar fi decernarea premiilor Oscar, festivalul de la Cannes etc. Pentru sezonul care urmeaza, colectia haute-couture propusa de Saab este un adevarat regal de senzualitate si mister.

Gri, negru, alb...

Acestea sunt nuantele colectiei propuse pentru toamna viitoare. Paleta dominanta este insa cea a nuantelor de gri – de la griul pal, estompat, pana la griul metalizat sau griul fumuriu, apropiat de negru. Sobrietatea culorilor este inlocuita de senzualitate pentru ca materialele folosite sunt in special matasea, satinul, taftaua, muselina. Croiala subliniaza talia si accentueaza efectul de spectacol al tinutelor prin decolteuri ample, asimetrii sau mineci largi, din voal sau din satin.

 

 

 

Broderii sofisticate

Somptuozitatea intregii colectii se bazeaza mai ales pe broderiile abundente realizate din perle sau din cristale. Materialele brodate cu o finete uluitoare fac din fiecare piesa a colectiei o adevarata opera de arta.

 

 

Rochii care taie rasuflarea

Colectia e dominata de rochii de seara, create parca special pentru femeile care vor sa taie rasuflarea. Materiale vaporoase, inundate de broderii, nuante pline de senzualitate, foarte multa stralucire – o colectie inspirata parca de stralucirea ireala a astrelor pe fundalul noptilor de iarna...

 

 

Photo credits: UBFactory

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 2 comentarii

  1. cristina
    cristinatrimis la 19/12/2011

    sunt foarte frumoase!as vrea sa stiu preturile rochiilor

    Raspunde la acest comentariu
  2.  Daniela
    Daniela trimis la 13/12/2011

    autoarea vorbeste incitant despre un subiect despre care la prima vedere nu mai este nimic de supus comentariu profesionist , gramatica impecabil[ = respect pentru cititori bravo

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII