7 secrete Feng Shui care sporesc succesul in afaceri

7 secrete Feng Shui care sporesc succesul in afaceri

7 secrete Feng Shui care sporesc succesul in afaceri

  • Oamenii de afaceri chinezi folosesc Feng Shui petru a avea un atu asupra concurentei. Desigur, noi europenii am putea spune ca aceste superstitii sunt inutile insa e intersant de observat ca incetul cu incetul si oamenii de afaceri de succes europeni recunosc ca au adoptat tehnici speciale Feng Shui care sunt specifice afacerilor si care pot spori succesul in afaceri. Iata 7 secrete Feng Shui care sporesc succesul in afaceri - de care e bine sa stii si tu :)

Feng Shui, un atu in afaceri
Secrete Feng Shui care sporesc succesul in afaceri
1. Atarnarea pe perete a opt monede legate de un fir rosu
2. Purtarea unei monede vechi
3. Caligrafie sau mesaje motivante pe peretele biroului
4. Imagini si statuete de zei ai abundentei si bogatiei
5. Plasarea unui obiect de metal in birou
6. Apa inseamna bogatie
7. Frumusete si design
Despre Feng Shui in viata ta

China se bucura de o un booming comercial extraodinar si se pare ca oamenii de afaceri chinezi dicteaza toate afacerile din lume. Un motiv pentru succesul afacerilor Chinei este importanta pe care o dau oamenii de afaceri chinezi influenti Feng Shui-ului.
In plus, oamenii de afaceri de succes chinezi dau dovada de un amestec neobisnuit de inteligenta si superstitie. Fac multe lucruri pentru a-si mari sansele de succes, iar daca privim tabloul general .. se poate spune ca ceea ce fac, e foarte bine :)

Feng Shui - un atu in afaceri

Printre altele, oamenii de afaceri chinezi folosesc Feng Shui petru a avea un atu asupra concurentei. Desigur, noi europenii am putea spune ca aceste superstitii sunt inutile insa e intersant de observat ca incetul cu incetul si oamenii de afaceri de succes europeni recunosc ca au adoptat tehnici speciale Feng Shui care sunt specifice afacerilor.

Secrete Feng Shui care sporesc succesul in afaceri

Iata niste tehnici Feng Shui pe care le folosesc chinezii si care aduc succesul in afaceri:


1. Atarnarea pe perete a opt monede legate de un fir rosu.

Atarnarea pe perete a opt monede legate de un fir rosu.  8 este cifra prosperitatii la chinezi pana in anul 2024.
Monedele vor fi ca un talisman, atragang norocul si prosperitatea in afaceri. Simpla lor prezenta ii aminteste omului de afaceri de ce a intrat in aceasta afacere si va crea o energie stimulatoare, pozitiva  - ce va atrage succesul.


2. Purtarea unei monede vechi

Oamenii de afaceri chinezi poarta tot timpul la ei o moneda veche pentru a atrage norocul de partea lor. Unii isi cos monede vechi de haine, astfel incat sa nu se desparta niciodata de pretiosul talisman care aduce noroc in afaceri.

3. Caligrafie sau mesaje motivante pe peretele biroului

Impodobeste biroul cu mostre de caligrafie autohtona sau tablouri cu mesaje motivante
Peretii birourilor chinezesti sunt impodobite cu minunate mostre de caligrafie chineza sau cu idiograme care contin lozinci destinate motivarii personalului si atragerii banilor catre firma.

4. Imagini si statuete de zei ai abundentei si bogatiei

In birourile oamenilor de succes chinezi poti gasi intotdeauna statuete cu zei ai abundentei. Aceste statui pot fi plasate si strategic in cladirile cu birouri, in anumite colturi. Zeii bogatiei sunt numerosi in filozifia chineza, dar cel care poate fi vazut cel mai des este Tsai Shen Yeh.
Un alt personaj de succes, in rol de statuie care aduce noroc financiar este Buddha care rade. Patronii il lovesc usor, plini de respect, peste pantece, pentru a-si atrage norocul dorit in afaceri.

5. Plasarea unui obiect de metal in birou

Plasati un oiect de metal in biroudl sau locul dvs de munca, Puteti alege clopotei de vant din metal, un ornament din argint, un acvariu din sticla si metal sau pur si simplu o fotografie inramata intr-o rama metalica.

6. Apa inseamna bogatie

Un birou al unui om de afaceri de succes trebuie sa aiba o sursa de energie pozitiva iar apa este un izvor de energie pozitiva. Plasati o mica fantana de apa in biroul sau locul dvs de munca pentru a va putea relaxa dar si pentru a stimula o energie pozitiva care stimuleaza succesul in afaceri. Chinezii considera ca acest simbol trebuie plasat in zona de nord a biroului pentru ca nordul este punctul cardinal al afacerilor.

7. Frumusete si design

Se spune ca frumusetea si designul are intotdeauna un rezultat pozitiv. Investeste in biroul sau locul tau de munca pentru a face din el un loc plin de inspiratie, organizat si functional. A lucra intr-ul loc de munca frumos si placut iti va creste motivarea in munca pe care o depui si in plus, va spori creativitatea, absolut necesara pentru succesul tau financiar.

Despre Feng Shui in viata ta, citeste si:


7 greseli Feng Shui care distrug energia casei tale
Fertilitatea si influenta Feng Shui-ului
Comunicarea Feng Shui in timpul sarcinii
Feng Shui in camera bebelusului

Va recomandam sa mai cititi si urmatoarele:

7 trucuri de aplicat in bucatarie

7 trucuri de aplicat in bucatarie

A fi un bun bucatar este probabil ceva innascut. Pe de alta parte, fiecare supereva se poate descurca in bucatarie fara sa aiba nevoie de cine stie ce talent sau studii gastronomice. E nevoie…

10 moduri creative de a folosi lămâia

10 moduri creative de a folosi lămâia

Nu trebuie sa aruncati bani pe produse chimice toxice pentru a va curata casa, trata o raceala, sau rasfata pielea. Sucul de lamaie este o alternativa simpla, naturala, care poate inlocui nenumarate…

30 de idei care castiga spatiu intr-o baie mica

30 de idei care castiga spatiu intr-o baie mica

Cei mai multi dintre noi trebuie sa fi inventivi si sa creeze suficient spatiu de stocare pentru baile mici. Exista atat de multe lucruri si atat de putin loc... Asa ca am adunat pentru voi cateva…



  Comunitate, forumuri specializate de discutii

 
BINE AI VENIT! Noii veniti se pot prezenta aici, cei vechi sunt rugati sa ii indrume, in spiritul Comunitatii DC.

Casa noastra, dulce casa: Decoratiuni, stiluri, perdele, planuri de casa, dulapuri, faiante, bidinele, galeti cu var :))

autor: Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2013

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Feng Shui

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII